+1 oy
1,577 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

image

bu önceki feracemdi 2 yıldır bunu giyiyorum kolları dantelli falan . Her gün siyah giymekten bıktım kızlar önemli olan vücut hatlarının belli olmamasi diye düşünüyorum. Renkli biseyler baktım ve bunu aldım 

image

image

image

Rengi en alttaki gibi bordo tarzı . Nasıl . Üstümde çok şık duruyor 

46 Cevaplar

0 oy
(30,138 puan) tarafından

Bende bir zaman çok heves edip bunun rengine benzeyen  aldım bin pisman oldum ferace siyah ve lacivert hoş oluyor bunu daha çok elbiseye benzettim güle güle kullan zevk meselesi 

tarafından
Öyle mi ua . Ben seni açık sanıyordum bu arada .
(30,138 puan) tarafından
Hahaha ciddenmi :)
Hayır cnm tesettürluyum :) çarşaf bile kullanmayı düşünüyorum:) nasip bakalım
Bu renkler insanı dışarda değişik gösteriyor böyle elbise gibi
Tesettür sadelik göze batmayan şeylere yer verir mesela bunun yerine kahve tonu alabilirsin vizyon renk aldım ben geçen yedek olarak eminosbutikden harika ferace kumaşı rengi
tarafından
Ay inşallah rabbim ikimize de giymeyi nasip eder . Evet haklsin elbise gibi duruyor :( . Ama gerçekten siyah çok giydiğim için giymek istemedkm artık biraz süsü sevdiğim için de böyle aldım .
https://www.instagram.com/p/CfMN7qlIUZZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Ya bunu alacaktım bayrama kadar çıkmaz diye almadım . Kargolar iptal mi ne öyle bişey dedi .
(30,138 puan) tarafından
Amin cnm inşAllah bu attığın daha güzelmiş neyse ya can sağlığı olsun gene alırsın. Çok göze batmayan renkler daha hoş duruyor
tarafından
Evet alırsam bunu alırım sanırım
-Reklam-
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Amacını aşan bir ferace seçmişsin bence cnm ben beğenmedim ferace bence sade düz ve siyah olmalı dikkat çekmemeli 
0 oy
tarafından
Kollarındaki tüyler dışında çok hoş canım güle güle kullan 
tarafından
Sağol Hürrem Sultan ❤️
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Ya ne güzel böyle giyinebiliyorsun ya kaç yaşındasın ben nefsime engel olamiyorum
tarafından
Canm 22 yaşındayım . Valla canm nefsime ben de hakim olamiyorum hakim olsaydım sade bir model ve sade bir renk seçerdim. Herkes o konuda yargilamis çünkü haklılar da
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Pek anlamam ama renkleri guzelmis begendim güle güle giy canim
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Sade ve bol giyme taraftarıyım. 35 yaşındayım. Ona rağmen bol şık modellerden alıyorum. Bordonun siyah ve püskülsüzünü 55 yaşındaki annem giyiyor. Taşlı yerler aynı.

Keyif kaçırmak istemiyorum. O yüzden bu tarz soruları doğru bulmuyorum. Beğendiysen al git mutlu ol :) Çünklü çok yorum yapılmasa "neden yazmıyorsunuz" oluyo. Olumsuz yorum yapılsa "moral bozmayın" oluyo. Sadece onaylamak için de yalan söyleyemem :ermm: 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 749 göst.
13 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esina11 (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,002 göst.
28 Nisan 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 961 göst.
26 Nisan 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,768 soru

24,115,699 cevap

333,217 kullanıcı

...