0 oy
1,613 göst.
Diğer kategorisinde (3,000 puan) tarafından
Hiç sormadi bile kargon geldi yazmış elbiseyi giymis foto attı sinir oldum insan bi bakabilir miyim der .. eşime göre ben abartıyorum.. bekarken gelen kargolarima annem ablam hiç acmazdi  bakmazlardi çok garibime gitti.. bunu yapan kadın 40 yaşında bir de genç değil çocuk değil iyi ki iç çamaşırı almamışım :D

60 Cevaplar

0 oy
(537 puan) tarafından
Evet abartiyorsun ona hediye etmeliydin elbiseyi bide ,)
-Reklam-
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Ben kardeşimin o yokkenn kargosu gelse bile asla açmıyorum. İlk kendi bakmak ister, belki çeyizlik bişey aldı falan diye. Kargon grldi derim, derse ki açsana abla nasıl, öyle açarım.şahsi şeylere bakışması rahatsız edici
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Sinirlerim oynadi okurken belki fantazi gecelik aldim onudami giyip aticak 
0 oy
tarafından
Eşinin cevabından görümcenin bu rahatlığı belli oldu
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Sen buna bişey demezsen bu katlanarak devam eder.  Şey de abla bana gelen her kargo bnm olmuyor. Konusunda alıyor bazen bnm hesabımdan. Hem özel şeylerde oluyor. Bazen kırılacak eşya oluyor sen açtığında kırık olursa ispatlayan iade edemem. Sen en iyisi bı dahakine kenara köy kargoyu ben gelince açarım de. Bir de kıyafeti giymiş yıkamadan etmeden kim bilir kim denedi nasıl giydin bn asla giyemexdim de. 40 yaşına gelmiş ama görgü kurallarından bı haber masallah
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Ay one oyle ya benim annem benjm kargolarimi ben gekmeden acmazdi
0 oy
(2,360 puan) tarafından
En sevmediğin şey. Ama bence söyleseydin. Ben olsam söylerdim söylerim de benim kargomu ne hakla açıp birde geçip giyiyorsun diye. Benim kargolarımı eşim bile açmaz. Sevmem çünkü. Eşim adına gelen kargoları ben de açmam. Mesela biliriz lcw den geldi içinde şapka var vs ama açmam o da açmaz. Hoş değil bana göre. Kaldı ki görümcem açacak. Anında haddini bildiririm, terbiyesizlik bu
0 oy
(881 puan) tarafından

Valla kız kardeşim bana yolluyor kargoları açmıyorum bile benim kargomu da aynı şekilde versinler bana kim olursa olsun o kargo poşetini açmanın zevkini hiç bisey vermez bana :D

0 oy
(881 puan) tarafından
Abartmamışsın tabiki çok haklisin giymek nedir 
0 oy
tarafından
Çok ayıp belki özel bişey aldın bu yatak odana geli ic çamaşırı çekmeceni açması gibi bisey
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Valla ne açılır ne giyilir haklısın baya gıcık bir durum 
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Bir dahaki sefere fantazi gecelik al üzerinde nasıl duruyormuş bakalım :D 
0 oy
tarafından
Ayıp etmiş        
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Açık açık şöyle soraaydin keşke açmadan önce de bir daha yapamaz benim aynısını kayınvalidem yaptı giymedi ama kargomu açms odama koyms bende hiç lafımı esirgemedm keşke acmasaydin belki içinde özel bir şey olarlbilirdi ben sevmem öyle şeyler dedim bidaha benimle alakalı hiç birşeye ellemedi.
0 oy
(7,808 puan) tarafından
O da bişeymi kız geçen gün ben kardeşimin nikahı için bir elbise sipariş ettim Trendyol dan işyerime geliyor kargolarım iki kız var burda zilliler tutturdular bakalım elbisene neyse açtım gösterdim orası sorun değil merak etmiş olabilirler bakarken ederken bi tanesi elbiseyi üstüne geçirmezmi kaşla göz arasında üstüyle başıyla benim elbisemi üstüne geçirdi şok oldum bide nikah için almışım birazda hassas bir elbise ay bişeyde diyemedim bakakaldım içim gitti sinir oldum belli edenedim ama kendi kendimi yedim niye insanlar böyle ben kimseye kardeşime bile yapmam bunu.
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Bende istemezdim kargomun başkaları tarafından açılmasını hele giyilmesini asla ki eşime gelen kargoyu bile açmam beklerim kendisinin açmasını bana göre yanlış 
0 oy
(4,167 puan) tarafından

Cadı kostümü sipariş ver sen de :Dgiyinince çok yakışmış, sana almıştım de

0 oy
(3,853 puan) tarafından
Kiz sende sakacikdan soyleki iyiki ic camasiri almamisim falan .anlasin sakacikdansa olsa bozuldugunu .bende sinirlenirdim.
0 oy
tarafından
Ben olsam laf sokardim ben kim sen kim beni kopyaliyon resmen kendine bu kadar da bana benzemeye çalışma derdim kendi zevkin rengin olsun derdim 
0 oy
(711 puan) tarafından
Bende sevmem öyle saçmalık mi olur ya. Benim de universtede öyle dengesiz arkadaşlarım vardı kargom gelir gelmez ben uyuyor olurdum ikinci ogretimdim ben gunduzleri geç kalkıyorduk haliyle gelen kargomu denerdi üstünde sevindirdi yaşasın bir kombinim daha oldu diye daha ben üstüme giymeden kız bugün bunu oku la ben giyip gidiyim mi derdi aklım almıyor daha ben üstümde denememisim kızın teklifine bak  . Zar zor ikna ederdi beni ben bide dedorant kullanmam nefret ederim kokusundan bu giyip gelirdi aşırı dedorant sikardi yıkamadan etmeden dolabına koyardı ben bida onu yikamakla ugrasirdim bazı insanlara huy oluyor galiba bu

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 790 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 542 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 928 göst.
5 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pisupisu (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 858 göst.