0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (573 puan) tarafından
Bu havalarda bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz benim ilk bebeğim o yüzden hiç bilmiyorum ama sabah uyaninca hafif serin oluyor evin içi kısa kol ve uzun tayt giydiriyorum gecede öyle yatiriyorum ayağında da çorap var öğleden doğru zibinla dolasiyor sadece citcitli atleti yani bu şekilde doğru yapıyor muyum 3 aylık bebegim

6 Cevaplar

0 oy
(3,676 puan) tarafından
Evet canim biz gunde 3 4 defa değiştiriyoruz sabah uzun kollu  çıtçıtlı badi tayt öğlen kisa kollu badi kisa pantolon akşam uyumadan da uzun kollu pijama ne olur ne olmaz gece serin olabilir diye uzun kollu giydiriyorum çorap uyurken hiç bir zaman giydirme kan dolaşımı yavaşlıyor 
(573 puan) tarafından
Ama sabaha karşı serin oluyor usumez mi ben hep giydiriyordum corap
(573 puan) tarafından
Bacaklarini hiç ortturmez zaten hemen ayaklarını dikip ortuyu yukarı doğru çekiyor:)bende giydiriyorum çorap ayakları açıkta kalırsa üşür diye sabaha karsi serin oluyor cunku
(3,676 puan) tarafından
Hayır ayağına bisey örtersin araştır internette zararlı çorap giydirilmesi gece  yada ayaklı pijamalar var ya onlar daha iyi lastiği yok
-Reklam-
0 oy
(339 puan) tarafından
Gündüzleri kısa tulum akşamları ince alt üst ayrıca öğlenleri de yarım saat kadar bezi açık tutuyorum 
0 oy
(732 puan) tarafından
Diyarbakır dayım baya sıcak hep zıbınla bazen kısa kollu tulum gece çok ince örtü bazen 
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Kızım var evim serin çok sıcak değil (Urfa gibi bir yerde) uzun kollu çıtçıtlı  kilolu çorap ve kısa bir elbise var şuan üstünde genelde uzun kollu oluyor 2.5 aylık 
0 oy
(872 puan) tarafından
Ordudayız hep uzun kollu çok gazlı bebek hemen etkilenıyo dışarı çıkmaya korkuyorum 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
5 aylık benimki havalar isindigindan beri kısa kol şort giydiriyodum gecede sıfır kol çıt-çıt lı bady ile yatiyocorap giydiriyodum üzerine ince bir çarşaf ortuyorum ona rahmen cok terliyo

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 209 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 816 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 434 göst.
26 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,099 soru

24,081,959 cevap

331,251 kullanıcı

...