0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar lütfen düzelecek diyin. Lütfen. Kızım 19aylik sürekli herşeye herşeye herşeye ağlıyor kızdım olmadı ellerine vurdum olmadı kendi haline bıraktım olmadı sevdim sakin davrandim olmadı kimseyle irtibat halinde değil hep benimle yani uyurken oynarken 1dk yanından uzaklaşamiyrm  asla kendi başına duramıyor çocuklar var onlarla oynarken bile yanında ben olacağım ufacık birşeyde basbas bağırıyor kızmamak için kendimi çok zor tutuyorum kızınca da vicdan azabından geberiyorum ama öyle bir noktaya getiriyor ki dünyam küçücük kaldı bir yere gidemiyorm biri gelince yarım saat ağlar ne kadar yoruldugumu size asla anlatamam. Kalbim stresten güb gün atıyor ne olur bunlarin hepsi geçecek deyin koydeyim annem çok uzakta eşim hiç yardım etmiyor kızım onda bile durmuyor ne yapacağım bu ne zamana kadar böyle olacak 

4 Cevaplar

0 oy
(339 puan) tarafından
İnan canım çoğu anne senin gibi 5 yaşında oğlum var ne yapsam olmuyo arkadaş kalmadı daha doğrusu artık insanlarla konuşacak halimi bile bırakmıyo 5 aylık da oğlum var şimdi evden dışarı çıkmıyoruz 
-Reklam-
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Benim cocuklarimda öyle canım ama yavaş yavaş duruluyorlar büyük kızım okula başladıktan sonra çok değişti sosyalleşmek iyi geliyor çocuklara iyi kötü alışıyolar
0 oy
(1,403 puan) tarafından
2 yaş sendromu benim evime gelen misafir gitsin diye saatlerce ağladığını biliyroum ama geciyro sakın kal bazan de görmemezlikten gel yani çünkü ağladıkça biz yapiyrouz bu durumu kullaniyrolar
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Canım her çocuk aynı değil ayına göre fazla istiyormuş gibi geldi bana seni ama sabırlı olmaya çalış ellbette ne kadar yorgun oldugnu anlayamam ama ne olur çocuklara vurmayın çok hassasım bu konuda gözlerim doluyo yazdıklarınızı okuduğumda onlar hicbirseyin farkında degiller

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 107 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 549 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Npp (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 462 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,616 soru

24,186,162 cevap

336,635 kullanıcı

...