0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Oğlum dün kediyi elledi kedide pireliydi öğlen baktım böyle olmuş kaynanam da karınca diyor başka bı yerinde yok sadece burası böyle 

image

4 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Pire bacım. Yıkanırsa gecer zaten pire lalıcı degildir. Amamesyaları filan o gunku kaynat. 
tarafından
Yemin et bana da şüpheli geldi kaynanm yok diyor başka bı yerinde yok çıkardıklarını yıkadım çarşafıni filan değiştirdim hep artarsa yarın doktora gidicez
(12,026 puan) tarafından
Orayı dalamıştır. Don lastigi filan sıkıysa girwmemiştir baska yere. Pire sık sık ardı ardına ısırır. Cok pirelendik biz kücükken ben cok severdim kedi köpek hep pirelenirdim. Artarsa tabi ki götürmek lazım. Kasınıyor mu?
(12,026 puan) tarafından
Karınca ısırıgı acır kasınmaz. Nerden biliyorum karınca da ısırdı beni
tarafından
Hafif kasidi bugün ondan iz oldu of psikolojim bozuldu inan ki kaynanm da diyor benimde ısırdı karınca kaşınıyor filan yuzude iki tane var ama biri sağda biri solda çocuk doktoru anlar mı ki yarın gotursem
(12,026 puan) tarafından
Anlar tabi ki.
-Reklam-
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Banada alerji gibi geldi ama bilemiyorumcanım kediye alerjiside olabilir mi?
tarafından
İnan hiç bilmiyorum kediye dokunmuş bı çocuk değil kedi pireliydi ondan içime kurt düştü
0 oy
(19 puan) tarafından

Pire ise çamaşır da atlette bi yerde muhakkak kan izi olur yiyip s.ç.y.r resmen pis hayvan :angry: iyice kontrol edin ben ve kızım gbi ise alerji gibi Bi hafta şişip kaşını kabarır malesef. 

tarafından
Kaynanam da öyle dedi baktık atletine yatagina bişey yoktu dün yoktu ya da fark etmedim insAllah alerjidir
(19 puan) tarafından
İnşallah Kuzum pireden bıkmış ve köyde her yaz illa bi kere kapan biri olarak diyorum. Alerji daha iyi pireye ilaç da yok rahatlatan insanı.
tarafından
Nasıl geçer peki her yeri sildim süpürdüm çamaşır suyu ile aşırı kokuyor hatta genzimi yaktı doktora gidicez bakalım inşallah alerjidir kaşınmaya basladm psikolojik olaraj
(19 puan) tarafından
Kuzum eve bulaşır ise sıkıntı çünkü ürüyor. Bunu öldüremiyosun da kolay kolay çıt diye ses gelmesi lazım yakalamak ayrı dert su ile yakalanıyor. Düğünüm de her yanı pire ısırığıydı. Eşim de kalmıştım yani kayınvalidemde onlar inanamadı her yanımı daladılar ertesi gün ben evime geçince onları da Maf etmişler. Pire ilacı kesin çözüm olur. Bebek varsa evde ama bi yere gitmen lazım kuzum ❤️
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Pire canım bu Allah korusun evi sararsa kötü geçen yıl benim başıma geldi ilkten anlamadım evde minik minik siyah böcekler türedi bi baktım zıplıyorlar eyvah dedim oturduğumuz yerde bacağımızı ısırıyorlardı bir hafta evi kazıdım sirkelerle, çamaşır sularıyla sildim psikolojim bozuldu resmen sonra anladım ki bir komşumla gelmiş meğer onun evini sarmış bir iki kahve içmeye gelmişti o aralar bana üstünden gelmiş yumurtlamışlar benim evde ama canım çıktı önünü alana kadar çok kötü bir şey.
tarafından
Ay deme insAllah değildir ya kediden geldi kesin ben bitlendim 2 yıl önce çok zor biliyorum nasıl geçecek peki yarın çocuk doktoruna gidicem anlar mi
(7,807 puan) tarafından
Anlar tabii geçmiş olsun canım.
tarafından
Bize geçer mi peki oğlum da var ama bende bişey yok suanlik

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 325 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
+2 oy