+1 oy
626 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (444 puan) tarafından
Kizlar babamla esim öyle disari çıkıp birkac bisi alacaklardi. Esimde annene birakayim seni dedi. B3nde tamam deidm Gec olursa dükkanlar kapaniyor esim 6da cikip bizi birakicak annemlere sonra annenlerde yemek yeriz dedi. Annemi aradim gelecez aksam bende cocugu size birakip b3nde gideyim anne hava alirim dedim. Gel dedi. Bende utandim yemegi sizde yicez demedim. Ama gec kaliriz esim gelecek yemek yicez sonra size  gelecez gec olur dedim. Bilmiyorum olur yetisemeyebilirler dedi. Gekin burda yemek yiyin demedi. Bende kalsin ben gelmeyeyim ozman dedim. E sen bilirsin dedi kapattik saat gunduz 12 gibi. Simdi aradi bakayim geliyomusunuz bize yemek yapacam gelirseniz yiyin dedi. Bende yok gelemyecem esim babayi alır birakir dedi. Tamam sen bilirsin dedi. Tekim zaten dedim. Bizde tekiz tek buyuttuk dedi bisi demedim. Yani haklimi ya i ilk basta dese esime gidelim falan derdim. Ama aradan saatler gecmis geliyomusun diyo y3.ek yapacam bende yok dedim.

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ben anneme gittiğim zaman yemek yiyeceğiz diye ekstra belirtmem Allah ne verdiyse yer geliriz zaten. Çok saçma bir diyolog olmuş Annene giderken buyur yemeğe diye davet mi bekliyosun 
tarafından
+++++++++ seviyorum seni
(444 puan) tarafından
Hayir bende oyle diyorum. Hemen tamam aksama neyapayim ne yersiniz diyor. Ama bu sefer demedi. Saatler sonra arayip geliyomusunuz diyor ona biraz icerledim normalde öyle yapar
tarafından
Bende seni canım gjgjgj İnsanlar mı garip yoksa ben mi diye düşünüyorum bazen, annem o benim buyur etmesini mi bekliycem
tarafından
Kız içerlenecek birşey yok , eve gittiğin zaman birlikte hazırlarsınız  illa demesine gerek yok kii
(4,420 puan) tarafından
Amaann artı veremiyom al sana artı +++++++++++ "))
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Herkes sandalye itilmesini bekliyor arkadan 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Biz gelecez dediğimde yemek diye belirtiyorum. Annem mutlaka biseyler hazırlıyor. Açsan yeriz aç degildek yemeyiz. çocuklarıma bile düşünüp çorbasını yapar 
(444 puan) tarafından
Yani belirtmedim cunku kendisi soeuyor hep ne yersiniz ne yapayom diye bu sefer yok dedim hemen kendiside siz bilirsiniz dedi
(1,466 puan) tarafından
Biseye bozulmuş olabilir mi ? Yani hiç biseye yardım etmiyorsan ya da hep eli boş gidiyorsunuz filan olabilir mi
(444 puan) tarafından
Ediyorum esim bile tek gelirse illa bisi alir
(1,466 puan) tarafından
Alla alla niye böyle ettiyse
0 oy
(881 puan) tarafından

Kuzum pek büyütecek bisey yok annenlere gidiyorsan yemeği elbet koyacaktır birlikte hazırlanır yenir yani annen de belki anne bisi yapma gelince birlikte yaparız demeni beklemiş olabilir ben anneme giderken anne geliyorum diye ararım işi varsa gel beraber çay koyar yaparız biseyler der işi yoksa da çayı koydum annem gel der yani anneden beklentin olmasın annen demedi mi git birlikte yapın:)

(444 puan) tarafından
Zaten oyle oluyor soeuyor yapiyoruz ama bugun ne olduysa hiç orali olmadi bende anlamadim
(881 puan) tarafından
Belki canı falan istememiştir insanlık ya bayram geliyor yorgundur belki kafası götürmez bizlere bile oluyor bazen ☺️
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Yani bu konuşmadan çok elle tutulur birşey çıkaramadım annelerin lafları işte (kötü anlamda demedim ) boşuna alınganlık etmissiniz 
0 oy
(8,155 puan) tarafından
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış 
tarafından
Hshshshsh bu ben lafimmmmmm
(8,155 puan) tarafından
Yorumlara bakmadım yazdıysan da :/
tarafından
Burda yazmadım balım başka kişilere bendensin sen
(8,155 puan) tarafından
Anladım şimdi  :)
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
ben belirtirimde. Eşim söyleme der.
0 oy
(160 puan) tarafından
Canım bir şey yok ki bunda bende geleceğim yemeği de hep beraber yeriz deseydin direkt açıkça ne olacak ya annen sonuçta senin o da belki senin belirtmeni istemiştir :)
0 oy
(55 puan) tarafından
Belki dalgınlıgina gelmiştir bende aksam size gelicez desem tamam der birkaç saat sonra arar yemek yapma burda yiyin der ya da ben derim size gelicez orda yeriz ama şunu şunu yap diye mesela en son gittiğimde eşim maça gidicek bişey yapma bi menemen yap yeter dedim veya anne çorba pilav tek yap canım senin çorbandan çekiyo derim yani yemeği orda yeriz desem ekstra et tavuk masraf edicek diye ben diyorum şunu şunu yap diye 
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Yani annenden özel davetiye de beklemen tuafima gtti 
0 oy
(1,168 puan) tarafından
ben annemlerw  gitdiyimde  yani ne yemek bulsak yeriz.  yani hic  ben gelicem yemek yapdinmi sormam esimde  bende  ne bulsak yeriz  yani. ozel bir sey gibi diyil  annen yorqun olur   soylelemis  olur sen bosuna kirilib annene tavir almissin bence. yapmasa bile gidib kendin yapa bilirsin anenin evi sonucta. ben giderim kendim yemek yaparim hatda  cokda rahat hareket ederim hic beklemem yani. kac yil dogudun buyudugum ev  bana bakan annem.  hic evlensem bile araya   mesafe koymadim annemle. oda bana gelse  ne geldi yaoib yeriz  yani  sormayiz hic

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 211 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Naremmm (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 438 göst.
0 oy
5 cevap 324 göst.
30 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 521 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu