0 oy
112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar 3 buçuk yaşında bir kızım var ve 1 aylık da bebeğim oldu Yeni.. Büyük kızım normalde çok akıllı ve usludur,  arkadaş ortamı olsun ev olsun güzel oynar yaramazlık yapmazdı..Şimdi kızımı tanıyamıyorum..Durduk yere beni ısırıyor , saçımı çekiyor , yapmadan anlamıyor bağırıyorum hatta bazen delirecek gibi oluyorum vuruyorum..Çok üzülüyorum,  kıskanıyor farkındayım ama daha 40ım bile çıkmadan parka , oyun parklarına götürüyorum sıkılmasın önceki hayatında nasilsa oyle olsun diye ,evdeyken istediklerini yapmaya çalışıyorum buna rağmen böyle nasıl atlatıcaz bilmiyorum nasıl davransam ne yapsam içine kapanmasını istemiyorum bana bir akıl verin :( 

4 Cevaplar

0 oy
(1,168 puan) tarafından
en onemlisi onun yaninda diger cocugunu emzirme altini deyisme.  kiskaniyor. o yuzden evdeki ilgini cekmek istiyor uzerine
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baci sakin vurma bağırma alttan almaya calis hele önceden vurmadiysan falan bebek gelince benim canımı acitmaya başladı annem diye hem bebeğe hemde sana gıcık olur sakın sakın anlat beraber altını degistirin mesela senin de altını böyle alıyordum de,banyo yaptırırken falan şampuanı işte mesela havluyu işte bebeğe bebe yagi krem falan sürerken onunda sürmesine izin ver tabi çok dikkatli olarak bi anda vurur falan onu da kardeşine bakarken ortak et inşallah geçer huyları☺♥️
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Aynı bizdimde oğlan 3.5 yaşında 1.5 aylıkda oğlum var  çocuğu emziriyorum beşiğe koyıyorum direk onunla işgileniyorum ve sürekli işte aaa bak akrdeşin seni öpmek istiyor  bak sana sarılmak istiyor diyorum kucagına veriyorum kafasını   tutuyor yanak yanaga sürüyor oyle öyle biraz daha alıştı daha sonra kardrşine yardım etmek istermisin diyorum  evet dediği zaman  bezini kremini hep büyük oğlumdan istiyprum 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
40 ın çıkmadan parka çıkınca bişey olmaz çocuğunla ilgilen şu ara ona bağırma vurma kızma sesini yükseltme kolay değil evde tek çocukken bir tane daha geldi sabırlı ol geçiyor ama lütfen vurma ce bağırma çocuğa 
(7,827 puan) tarafından
Ve hemşire bana şunu demişti sakın emzirirken altını alırken başka odaya gitme büyük çocuk daha kötü hale gelir demişti düşünsene onu başka odada bırakıp bebekle başka odaya gidiyosun onu dışlar gibi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,512 soru

24,401,668 cevap

350,183 kullanıcı

...