0 oy
255 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,427 puan) tarafından

Kalmalı bi yer olsa lazımlığını aparatı falan rahat kullanılır da, günü birlik misafirliklerde ya da kafe, düğün vs gibi yerlerde nasıl oluyor? Oranın klozetini falan benimsiyor mu ki hemen?

Daha eğitime yeni başladık ama eğer biterse merak ettim sonrası nasıl oluyor? Evden ayda yılda bir çıkan biriyim yanlış anlaşılmasın:D Ama işte lazım olursa strese girmeyeyim nasıl yapıcam diye.

4 Cevaplar

0 oy
(13,009 puan) tarafından
İlk De biraz zor benimsiyorlar yapmak istemiyorlar ama 1 kere yapınca geçiyor korkuları bütün mesele o 1 kere de ;) 
(5,427 puan) tarafından
Bugün bi kere yaptı evimiz dışı bir yere. Devamı gelir inşallah.
-Reklam-
0 oy
(1,129 puan) tarafından
valla bacim şimdiye kadar dışarda kakasi hiç gelmedi benim kizin cisi gelince de klozete oturtmuyorum pijamasini indirip elimde tutuyorum o şekilde yapiyo zaten klozete oturamaz aparat onlara göre değil 
(5,427 puan) tarafından
Ay öyle daha çok korkmuyor mu:D
(1,129 puan) tarafından
yok kiz şarıl şarıl yapiyo valla:))
(5,427 puan) tarafından
Maşallah inşallah bizimki de yapar:D
0 oy
(2,719 puan) tarafından
İlk 15 gün evden çıkmadım diğer günler misafirlik dişarı araba heryerde çok rahat ettim. Biraz evden çıkmayacan :)  büyük abdesti tutmayı bilmedikleri için kaçırıyor lar ve onu temizlemek malesef eziyet. Kızım çişine ve büyük abdestinden çok tiksiniyor  ilk açtığım zmn bir kere üstüne bastı tutamadı banyoda çok ağladı o gün bugun dur altına Kaçırmaz çok korkar kaçırsa bazen de diyom iyi oldu bo ka bastığı anında alıştı :D
(5,427 puan) tarafından
Hahaha:))))))
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Ben annemlere gidince oglum kiziyordu bana benim tuvaletimi neden getirmedin nasil yapcam burda diye:d bir iki seferden sonra alisiyoar canim
(5,427 puan) tarafından
Teşekkürler bugün babannesinin klozetine yaptı. Devamı gelir inşallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 262 göst.
+2 oy
6 cevap 332 göst.
30 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 225 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cnsuuu (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ftm1907 (633 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,183,081 cevap

336,453 kullanıcı

...