Geçen sene dün düğünümüz olmuş ve ben unuttum aslında 31 Aralık'ta evlendik ama pandemiden dolayı 3 temmuza kalmıştı ay nasıl unuttum ya ama caktirmayin eşimde unutmuş hiç birşey demedi bız şimdiden boyleysek bebiş doğunca kendimizi unutcaz
Bizimde 7 Aralık bazen bende unutuyorum eşim takvimine eklemiş, o gün gelince telefona bildirim geliyor
3 senedir unutmadık unutmasın da bi zahmet masraf olmasın diye doğum günümde kiydirdim nikahı 2 sini birden çıkaracak
Ben de unutmuştum geçen sene
Belki de hediye almamak için unutmuş numarası yapmıştır kız nasıl unutuyorsunuz biz üç kere nikah tarihi aldık pandemi karantina derken kıyamadık nikahı ben o kiyilamayan nikahların tarihlerini bile hatırlıyorum
Bende unuttum kız ben 12 temmuzda evlendim ama yılını unuttum bende 2 yıl mi 3 yıl ki bilemiyom kafa mı kaldı valla ya
Ben de unutuyorum geçen eşim çiçek sepetinden çiçek atmis nikah tarihimiz de düğünden önce olmuştu nikahimiz ben sok unutmuşum ama çok mutlu oldum 7 yıl oldu evleneli biz :) 4 Haziran eşimin doğum gününde nikahlanmistik eşimde ordan unutmuyor
Dügünüm olmadıgı için bu konuda sorun yaşamıyorum
1,507,189 soru
24,602,777 cevap
363,678 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın