0 oy
332 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,005 puan) tarafından
Kızlar boşanma aşamasındym kızım in babası çocuğu görmeye gelecekmiş başka şehirde kendisi tayin çıktı geçerken de görüp gidecek kızım bir buçuk yaşında babayi bilmio pek görse durmaz bn olmasam bnde yanında gideyim diorum ama çocuğu görmesini istemediğim insanların yanına götürmek isterse napcm hiç onlarla yan yana durmak dahi istemiorum o kişilerde kızımın babasının halası falan konuşmuyoruz onlarla normalde ama şu durumda barsmislardir . Bide normal de mahkeme ayda iki defa cumartesi 10-4 saatleri arasında görme verdi bu hafta içi gelirse ki büyük ihtimalle öyle olucak zaten kurallara uyduğu yok kafasına göre istediği zaman görüntülü arıyor sık aramasada . :/

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İstediği zaman görüntülü araması güzel bişey değil mi 

İnsan evladından nasıl ayrı kalabilir ne kadar kotu de olsa babası ayda iki kere çok az zaten delirir insan. 
(1,005 puan) tarafından
Böyle Baba olmaz canım aradigi da iki dakka yani lafta baba başka kadın için çocuğundan vazgeçmeyi göze aldı bu insan nasıl baba olabilir iyi mi değil mi sormuyor bile aradığındada hep aynı goruntulude iki dakka görüp kapatyor
tarafından
Başka kadın için mi ? Çok yazık
(1,005 puan) tarafından
Malesef
-Reklam-
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Cocuk sana degilde babasina verilseydi birde oyle düşün.. ayrica siz kus olsanizda konusmasanizda her ne olursa olsun halasi o cocugun gormeleri cok normal bu kadar takilcka ne var bunda
(1,005 puan) tarafından
Adamın halası aynen
(1,225 puan) tarafından
Cocugun halasi degil mi? Cocugun halasi diue anladim diyorum hani cocuk sonucta halasi yigeni gorebilir ne varki diye
(4,234 puan) tarafından
Yok canım eşinin halasıymış ki çocuğun halası da olsa kanunen bi hükmü yok ona da göstermek zorunda değil yani
(1,225 puan) tarafından
Anladm canm kanunen bi hükmü olmayabilir tabi ben insanen hani halasidir gormek ister gibisinden soyledm ama esinin halasi oldgnu anlamamistim ilk basta saol :)
(4,234 puan) tarafından
He anladım canım rica ederim :)
0 oy
tarafından
Mahkemenin izin verdiği saatler haricinde göstermek zorunda değilsin canım
(1,005 puan) tarafından
Canım görsün de başka larinjn yanına götürmek istemese keşke bı iki güne gelir şahsiyet
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Canım hafta içi gelirse göstermeme hakkına sahipsin aynı şekil hafta içi gelirse bir başkasıyla gelirse direkt çocuğu alıp götürme hakkına da sahipsin ve ben olsam öyle bir adamın yanına tek başıma da gitmem yanımda bir erkekle kardeşimle ya da babamla giderim herhangi bir olaydan müdahale etsinler diye ne yapacağı belli olmaz boşanma sürecinde görüntülü arama da her dakika canı istediği zaman arayamaz onu uyarırsın müsait olduğun durum vardır başka yerde olduğun zaman vardır o kadar çok meraklı olsalardı evlatlarına bırakıp gitmeselerdi
(1,005 puan) tarafından
Haklısın sıkıntılı bir insan bnde tedirginim işte çocuğu tek göndermekle bnmle bizimkiler gelirse bu sefer de o sıkıntı çıkarır çok zor ya :/
(1,929 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım bu boşanma süreci hep sıkıntılıdır
(1,005 puan) tarafından
Allah razı olsun saolasin canim
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Eşini çocuğunla cezalandırma canım olan bebeğe olur arada bırak ne zaman isterse gelsin görsün mahkemeyi falan boşver baba sevgisi bi kız çocuğu için önemli 
(1,005 puan) tarafından
Canım cezalandırmiyorum görsün görmesin değil bunu zaten kızım için istiorum ama .yoksa o hicbiseyi haketmiyor. Ewet önemli elbette :/

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 383 göst.
5 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 870 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceyda. 13 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 467 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 566 göst.
21 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OznurY (217 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,511 soru

24,140,357 cevap

334,469 kullanıcı

...