0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (80 puan) tarafından

Kızlar bebek arabası bakıyorum teendeyol n11 farketmez söyle uygun fiyatta 2100 ekadar yolu var travel sistem önerebileceğiniz araba link atar mısınız :ermm::D

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
E bebekten joie marka bak canm ben çok memnunum
(80 puan) tarafından
Fiyatı nasıl
tarafından
Bilmiuorm canm siteden bak , biz 17 ay önce 1100 tl almıştk
(80 puan) tarafından
Baya iyi almışsın uygun fiyatlı da var baktım teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Travel sistem alanların çoğu pişman canım. İyice bı araştır istersen. Pişman olma sonra 
tarafından
Resim attım canım
(2,609 puan) tarafından
Yoo diğerlerine göre gayet kullanışlı ve şık
tarafından
Bende travel kullaniyorum cok agir ya bi dolmuşa biniyirm adam arabayi kapat dese kapatamam puseti cikar onu katla her sekilde yer kapliyo birde 3 katttayim asansor yok iskeleti asagida birakiyorum ama yinede pusetle inip cikmak zor asansor olsa belki bu kadar zor gelmez ama daha guzel arabalar varmiş bende aldikdan sonra ogrendim gorunusu evet guzel ama aldanma kullanisli bisey almabi tavsiye ederim
(2,609 puan) tarafından
Benimki gayet hafif tek hamleyle hemen katlanıyor bence araştırmak önemli gördüğünü güzel diye almamak lazım
tarafından
Evet canim kesinlikle ben gorusude guzel diye aldandim valla zorlaniyorum azcik dha buyusun pusetle isim bittiginde saticam baska alicam
0 oy
tarafından

image

kuzu ben bunu kullanıyorum çok memnunum. Ben 6 ay önce falan bin lira ya almıştım çok artmamis bunu degerlendirebilirsin
0 oy
(805 puan) tarafından
Bana Kraft hediye geldi travel ama mükemmel kullanış var ağır da değil. Biraz fiyatı uçuk. Normalde kendimiz ucuzlardan alacaktık 4 baby diye marka vardı . Piyasaya göre en ucuzu oydu 
0 oy
(14,950 puan) tarafından

Bizimki bundan şimdilik daha puset kullanıyoruz  :)

https://www.instagram.com/p/CfBwizBt6bX/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

(80 puan) tarafından
Bu siteden mi aldın canım
(14,950 puan) tarafından
Evet canım besik ve araba set aldım baya zamlanmis
(80 puan) tarafından
Site pek güvenilir siteye benzemiyor o yüzden sordum canım yorum begeni hiç bi şey yok
(14,950 puan) tarafından
Kapıda ödeme seçeneği var o şekilde aldık biz
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Bence kabin tipi al, travel sistem çok kaba yaa, ikisini de kullandım kabin tipi candır 
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Bence travel değil kabin tipi al. Traveller gerçekten çok hantal. Ben arabayla her yere çok rahat girip çıkıyorum otobüse binerken tek başıma çocuk içindeyken kaldırıp indiriyorum. 3. Katta oturuyoruz asansör yok tek elimde çocuk tek elimde araba aşağı inebiliyorum. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,278 soru

24,181,165 cevap

336,334 kullanıcı

...