0 oy
60 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım Hicbirsey yemiyor yemediği gibide sürekli kaka yapıyor dün akşam acile gittik serum takacaklardi ama çok ağladığı için doktor fitil verdi eve geldik sabaha kadar ishaldi çok afedersiniz sırtına kadar geçmişti sabah saat ,5de yıkadım biraz uyudu yine hiçbir şey yemedi ne yapmam lazım önce dis dedik ama diş bu kadar hastalandirmaz galiba ben kızımı üşüttum köyde havalar çok soguk

2 Cevaplar

0 oy
(1,224 puan) tarafından
Her bebek oyle 2 aydir duzelmeyen bile var veya 1 haftada duzelen. Sivi kaybi yasamasin dikkat et bol sivi vermeye calis ishali durdurcak seyler yedirmeyecalis evet yemiyolar ama bi sekilde yedirmemiz lazim duzelmeleri icin salgin var her cocuk bu durumda.
tarafından
Ya inanın şikayet etmek için demiyorum ama hiç halim kalmadı çok iki günde beni çok yordu birde 3aylik bebeğim var onu ne zaman kucağıma alsam başlıyor ağlamaya kızımi emziremiyorum babası mama veriyor ayaklarım yorgunluktan titriyo birde bugün misafir gelecek eltimler ne zaman beni kapıda bahcede görseler toplanıp sana gelecez deyip duruyorlardi kızımın hasta olduğu zamana denk geldi yemek gelecekler Allah var onlara da lafim.yok ama böyle denk gelmesi kötü oldu şimdi gelmeyin desem yanlış anlayacaklar biliyorum o yüzden bugünü bu şekilde atlatmayaa calisacagim
(1,224 puan) tarafından
Oncelikle illaki hangi anne sikayet eder ki cok zor oluyo Allaha sukur bizim 3 gunde filan duzeldi bol bol su verdim sivi kaybi yasamasin iye patates hasladim yemedi muz yedi cok ugrastim bisi yesin diye yemedi hic 1 kasik dahi surup ilac icmedi acilde igneyaptilar bidaha goturmedim evde kendim tedavi uyguladim atesi ciktikca soguk kompreks yaptim derken 3gune duzeldi ama suan tekrar ishal olmus bisi yemiyo ates kusma yok cok sukur insallah duzelir. Birde evimdeki halilari hep yikamaya verdim hep kustu bacaklarindan akti ishali cok kotu durumdaydi yani düşün. Ayrica asla ama asla tahamul edemiyorum hasta oldugunu bilmiyolarmi buna ragmen nasil insanlar hâla gelebiliyolar cekinmeden yani hepsini gectim ben bi yere gidiceksem eger o evdeki cocuk hastaysa krndi cocuguma bulasir diye yine iptal ederim gitmem yani saygisizliga bak. Veya sen de ki salgin varmis size e gecebilir daha sonra aliyim e yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğinizi nasıl iyileştidnz

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 66 göst.
11 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Maviiii (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 433 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aseltugce (67 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,296 soru

24,056,347 cevap

329,927 kullanıcı

...