0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (356 puan) tarafından
Kızlar geni eti tedavimiz devam ediyor zytec alerji şurubu ile antibiyotik klamer kullanıyoruz uykusu fena bastırdı ama arka arkaya versem şuan sıkıntı olur mu antibiyotik sabah akşam bir çay kaşığı zytec de gece şurubu

3 Cevaplar

+1 oy
(1,325 puan) tarafından
Hiç bir şurup ilaç arka arkaya verilmez arada 15 dakika ayırmam gerekir reaksiyon gösterirse misal aniden ortaya çıkan komplikasyon hangisinin olduğunu bilemezsin özellikle bebek çocukta on on beş dakika arayla verilemedi onerilir yani ben hastalara hep öyle diyorum 
(356 puan) tarafından
Ama verdim şimdi ben ne olacak peki ya hadi bu gece uyku yok :'(
(1,325 puan) tarafından
Aklınızda olsun hiç bir ilacı parol bile olsa başka ilaçla arka arkaya vermeyin basit gibi gözüken her ilaç yan etki gösterebilir biraz bir bekleyin baktınız birşey yok uyayanilirsiniz birşey olmaz inşallah :)
(356 puan) tarafından
Aslında hiç yapmazdım tşk ederim cevaplarınız için bugün geç kaldık antibiyotik saati hani geçmesin dedim bide uyukladı baya yazık ilaç bekleyecek alerjik ye bi çocuk vermesem olmayacak dedim uykusu yüzünden verdim çok pişmanım şimdilik bişey yok ama kusma falan olur mu sizce
(1,325 puan) tarafından
Kusma olursa ilk yarım saatte zaten hiç korkmanıza gerek yok bu iyi bir durum olur sizin için yarım alerjik olduğu için daha dikkat etmeniz gerekir neye reaksiyon göstereceği belli olmaz baktınız ilaçlardan sonra bir saat iki saat içinde birşey yok birşey olmaz kısa dönem reaksiyonu göstermemiş kabul edilir kısa dönem rekaoyonlari ilaç uygulandıktan hemen sonra ortaya çıkar
(356 puan) tarafından
Saat 11 gibi verdim 2 saat oldu neredeyse nefesi düzenli terleme olmamış şuan uyanmadı da hiç ama uamrım bişey olmaz buda bana ders olur çok üzüldüm şuan çocuğum için inanın bi boşluk oldu yani aklıma sonradan geldi hiç o şekilde düşünmedim zaten alerjik yani niye yaptım anlamadım:( teşekürler size de gece gece yazdınız bir sürğu
(1,325 puan) tarafından
Rica ederim iki saat olmuş birşey olmaz artık dediğim gibi ilaç uygulandıktan kısa suredee çıkar zaten yan etki gösterse artık birşey olmaz sizde dinlenin çocuğunuz hasta yorgun düşerseniz zor bir sabah sizi bekler iyi geceler geçmiş olsun kuzucuga
(356 puan) tarafından
Canım teşekkür ederim dediğin gibi de oldu sabah olmak bilmedi çok fena yorgunum birde temizlik falan baya bocaladım ama gece boyunca rahattı yunus emre sıkıntı olmadı şükür aynı hatayı bi daha yapmam inan :( gözüme uyku girmedi
(1,325 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ver yavrum birşey olmaz
(356 puan) tarafından
Teşekkür ederim gülüm sağolasın
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Pespese verilmez canim en az 10 15 dakika geçmesi lazım aynı dakikada verirsen riske girersin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 193 göst.
31 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 470 göst.
0 oy
3 cevap 163 göst.

Kategoriler