0 oy
1,244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
Kızlar ben kaynanamla  birlikte yaşıyorum  pazara falan gittiğin de kendine  bisey falan benim evine üstüne başına  ne alirsa banada alır çocuklarda hiç ayırmaz 

Sizin kaynanalarınız  nasil kızlardır..... 

31 Cevaplar

0 oy
(1,257 puan) tarafından
Rahmetli kayinvalidem ve kayınbabam ben evlenmeden seneler önce vefat etmiş birisi diğeri de benden 1 ay sonra falandı 
-Reklam-
0 oy
(196 puan) tarafından
Benimki tam tersi
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Başlık tuhaf yaa 
0 oy
tarafından
Nerden başlasam ki benim ki kötü kadın ya hakkımı asla helal etmiyorum tek lafı şimdi aklıma geldi oğlumu kucağına alıp meme versem sütüm gelir diye üç ay boyunca dolandı öyle ver desek verecekti o kadar yani elinden gelse benim oğlumu alıp beni kapıya atacaktı resmen 
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Ölüsüne gitmem ölüme gelmesin modundayım eşimin tarafı cümbür cemaat benden uzak olsunlar.. Onların yüzünden tüm şehirden nefret edip evimi bıraktım kendi memleketime geldim.. 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Aman maşallah kız
0 oy
tarafından
İyidir severim ne o bana bir şey alır ne ben alırım tabi arada küçük ihtiyacı oldu mu alırım ama kendi bana bir çikolata bile almaz doğru düzgün parası da yok olanla da almaz yani bir şey markete nereye gitsem elini sallayarak gelir bir şey almaz gurbetteyiz gelirler çocuğa bir şey almaz hiç çikolata bile getirmezle şeker bile yok ya küçük bir bayram şekeri verip sevindirmek bile yok ama anlaşıyoruz kavgam gürültümuz yok severimde iyidir de bir tek çok çok çok cimri bende ona göre davranıyorum 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Maşallah canım ne güzel benim kaynananda iyidir eşime karşı beni savunur ama kötü bir huyu var herşeye konuşur karışır ozaman sinir oluyrm 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Çok severim :)
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Hiç sevmem oda beni sevmem gül gibi geçinip gidiyoruz
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Bu ayakkabılar rihanniiiinnnnnnn

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,839 soru