0 oy
394 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
O kadar aşıktık ki birbirimize Severek evlendik 2 buçuk yıldır evliyiz 3aylık ta oğlumuz var bu aralar baya Bi kavga ediyoruz saygı sınırını da baya aştık. Eskiden ne kadar kavga etsek te üzüldürdm kahrolurdm hatta ben gider konuşrdm barışırdk. Ama şimdi umurunda bile değil. Tartışmalarda öyle bir davranıyor ki  barıştıktan sonra gelip beni öpmesi yanaşması bile yapmacık cıvık geliyor. Nedense artık güvenim yok Bi açığını da yakalamadım ama böyle düşünüyorum bilmiyorum sebebini. İstemiyorum artk onunla Bi ortama girmeyi bulunmayı. Soğumak istemiyorum sevdiğim aşık olduğum adamdan bu kadar basit olmamalı herşey eskisi gibi heyecanı yok sadece buna üzülüyorum.  :(

7 Cevaplar

0 oy
(872 puan) tarafından
Belki zamanla düzelir ama saygıyı aşmamak lazım bence. Çünkü edilen hakeret küfür unutulmaz
tarafından
İkimiz de ağzımıza gelen şeyleri söylüyoruz arada aileler de kaçıyor ağzımızdan İnanır mısın iğne ucuna resmen kıyameti koparıyoruz Ne olacak bizim sonumuz bilmiyorum :(
(872 puan) tarafından
Biriniz sessiz kalmalı canm daha cok yenısınız en iyisi ortamı terk etmek
tarafından
Iyi söylüyorsun güzel söylüyorsun da Eşim bir konuda dibine kadar haksız olsa bile kendini haklı çıkarmak için elinden geleni yapıyor Beni yalancı duruma düşürüyor psikolojik baskı yaratıyor buna karşı ben nasıl sessiz kalabilirim ki Çok Denedim ama olmuyor her şeyde de tek taraf haklı olamaz ya
tarafından
Aynı biz valla eşim hiç birşey olmamış gibi davranır ama ben etkisinden çıkmam soğuk kalıyorum kaç gün bişey yapma ortada ihanet yoksa bırak boş boş konuşsun sende öyle hissetme bence
tarafından
Ayenen bizim durumumuz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ara ara böyle tartışmalar olur en önemlisi saygıyı aşmamak sevgi duzelirde saygı duzelmiyor
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Merak etme düzeliyor geri 
0 oy
(191 puan) tarafından

Evinde bakara süresini ac evdeki huzursuzluğa bire bir geliyor belki senin de eşinin de sinirleri yatışır iyi gelir :(

0 oy
(3,453 puan) tarafından
Oğlum doğduktan sonra bir süre bende de benzer durum olmuştu canım. Eften püften şeyler için eşime sinirleniyor bağırıyordum. Sonradan sorunun bende olduğunu depresyona girdiğim için böyle herşeye sinirlendiğimi farkettim kuş gibi rahatladım aramızda çabucak düzeldi
tarafından
Benmde psikolojim bozulmuş bunu farkediyorm. Yaptığı herşey bana batıyor. Sonra kavga ediyoruz. O 1 söyler ben 1000. Ama inan elimde değil ne yapacağımı bilmiyorum. Bana değer vermiyor diye böyle yapıyor da olabilirm belki bilmiyorum :(
(3,453 puan) tarafından
Yani eşinle arandaki konuları bilemem canım. Bizim aramıza sadece soğukluk girmişti sürekli bir tartışma halinde olduğumuz için. Onun dışında bir sorun yoktu. Dışarıdan kendini gözlemle bak ki sorun sende mi sana mı öyle geliyor yoksa durum gerçekten sandığın gibi mi? Ona göre hareket et. Ben sinirimin geçmesi için kendimi sakinleştirecek şeyler yaptım olmayınca psikologla görüştüm. Kendim düzelme niyetinde olduğum için çabucak toparladım devam etmedim psikoloğa
0 oy
tarafından
Klima açik kalmıştır bacım 
0 oy
(23,482 puan) tarafından
Biraz zaman verin ilişkinize belkide herşeyi doludizgin yaşayıp duygularınızı yordunuz biraz mesafeli durun özlersiniz sakinleşirsiniz  düzelirsiniz Allah büyük

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 187 göst.
20 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aaayys (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 808 göst.
20 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aaayys (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 564 göst.
0 oy
12 cevap 550 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu