0 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Hanımlar soğuk baklava yaptım tadı çok güzel ama kakaosu çok fazla olmuş acı tadı veriyor sizce ne yapabilirim üst katını atsam diyorum tekrardan üstüne çikolata atsam nasıl olur acaba

4 Cevaplar

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Üzerine nesquik dökülüyor benim bildiğim alıp dönebilirsin
(122 puan) tarafından
Ben her tarifte kakao gördüm o yüzden öyle yaptım ama fazla kaçtı
-Reklam-
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Kakaosunu al bence  
(122 puan) tarafından
Kakaonun fazlalarını döküp üzerine tekrar rendelenmiş çikolata döktüm �nşallah güzel olur
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Ben çikolata sosu döküyorum 
(122 puan) tarafından
Her tarifte kakao gördüm ben çikolata sosu da denerim
(2,525 puan) tarafından
Evet öyle bende ilk yaptım da öyle yaptım ama çok acı geldi zaten sütlü tatlı o yüzden dedim gibi daha iyi olur
0 oy
(2,662 puan) tarafından
Nasıl yaptın bacım tarif verebilrmsin
(122 puan) tarafından
Öncelikle 2 su bardağı şeker 1 su bardağı su kaynattım soğuduktan sonra içine 2 su bardağı süt koydum daha sonra 200 gram tereyağı ya da margarin eritip çıkan köpükler alınacak içine bir çay bardağı sıvı yağ koydum 15 kat yufka her katına yağ sürdüm ortasına ceviz fındık Antep fıstığı hangisini istersen koydum tekrar 15 kat her katına yağ sürerek yufka koydum en üstte yağ sürüp pişirdim fırından çıktıktan sonra 10 dakika bekleyip şerbetini döktüm 2 saat buzdolabında dinlendirip üzerine 2 yemek kaşığı kakao 1 yemek kaşığı süt tozu ben de süt toz olmadığı için pudra şekeri ikisini karıştırıp üzerine eledim en son olarak rendelenmiş çikolata döktüm üzerine
(122 puan) tarafından
170 derecede pişirin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 297 göst.
0 oy
8 cevap 372 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Damlacn (57 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 145 göst.
+2 oy
1 cevap 106 göst.
29 Mart 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,475,652 soru

24,157,813 cevap

335,191 kullanıcı

...