0 oy
641 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

kizlar ben köye hep giderdim her gittigimde bulasik ev işlerini ben yaparim yemek falan ama bugun gidesim gelmedi hani dedim biraz kendi evimle ugrasyim banyo falan yapym hamileyim 4 ayliik

esime dedim oglanida gotururmusun tamam dedi

gittiler aradan 2 saat gecti

kaynanam aradi beni

senin derdin ne sen niye gelmiyon ekmek bogazima dizildi senin yuzunden

ya ben hep geliyorum zaten bugunde işim vardi gelmedim dedim

vah vah tarla tapan işlerin hic bitmiyo haklisin dedi

yani derdi ne anlamadim sizce eşimi araymmi gelip alsin beni

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Saçmalama otur oturdugu yerde ne ısın var köyde olduuu habıre gıt gıt bı kere gitmeyince muameleye bak demek kı gıttıgın gunlerın hıc kıymeti yokmus ne gıdıcen daha boylesıne ezdırme kendını uzgun masumu oyna kocan gelınce senı uzgun gorsun bıgun gıtmedım benımde evım ısım gucum var bayram gelıyor ozel isimde olabılır ınsan bıraz anlayıslı olur vs gibilerinden konus o versın anasının agzının payını terbıyesız kadın 
tarafından
yok kizlar benim aklim oglumda kaldi keşke yollamasaydim oglumu

bide eltim kaynimdan ayrildi eltimede böyle yapmiş zamaninda oda ayrlmiş eşinden
tarafından
bısey olmaz ogluna nolcak babası yanında babaannesi yanında ısıne bak takma
tarafından
kaynanam bakmaz canim
tarafından
sen nıye yolladın sabah demek kı esıne guvenmıssın yanı nıye sıkıntı ettın sımdı aklın varsa gıtmezsın
tarafından
ben aradim ulasamadim mesaj attim oglumu getir diye gormedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arama kesinlikle. Eşin gelince seni üzgün görsün
tarafından
esimde onlardan taraf olur
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Yooo otur evinde çocuğunu getirsin arada 
tarafından
ariyorum ulasilmiyor
tarafından
bırak arama. seninde evin var,işlerin var
tarafından
ben oglumu cok ozledim kalbim sksyo keske yollamasaydim
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Gitmek zorunda degilsin gidip hizmet etmek zorunda onlarin isini gucunu yapmak zorunda degilsin bide arayıp hesap sormak nedir ya
tarafından
eşim kendi bana diyoki bengidip senin ailene yardim etmem diyor kac kere
0 oy
tarafından
Eşini ara anlat hiç de gitme. Bugüne kadar yaptık bı gün yapmayınca böyle oluyor demek ben hizmetçi değilim bugünden sonra da gitmiyorum de 
tarafından
esim benim ailemin işini 1 gun olsun yapmadi
0 oy
(620 puan) tarafından
Şimdi konuşmasına bağlı sinirle azarlayarak söylediyse gitmem hatta araya mesafe koyarım gitsem bile misafir gibi oturur kalkarım yok seni düşüngu için se git yalnız kalma değişiklik olur diye dediyse git ama başka turluyse alistirmam öyle 
tarafından
ne degısıklıgı kız yuksek ıhtımal her hafta gıdıyor ve köle gibi kullanıyorlar kızı ısler bugun kendıne kaldı dıye zoruna gıtmıs cok bellı kı
tarafından
simirliydi tavri
tarafından
ben gidince o eve sadece yemek yemek icin girerdi sonra yine cikardi disariya
(620 puan) tarafından
Cnm bulmuş senin gibini bırakır mı hizmetçi misin bir gün yapmadın bak ne oldu otur evinde eşin gelince de anlatirsin nefes almak senin de hakkın tabi eşine anlatinca ılımlı anlat eşini aran iyi olsun tmmdir araya mesafe koy bence
tarafından
eşimin telefonuyla aradi haberi var eşimin onlardan taraf olmasa zaten aratmazdi beni
(620 puan) tarafından
Eve gelince benimde isim var ilk defa bir günü kendime ayırdım çok mu diye tatlı dille tut kaynanan havladigiyla kalır
tarafından
sakin kalamiyorum ben şuan bile sinirliyim ya
(620 puan) tarafından
Boşver cnm ne takıyorsun olur böyle kalk kahveni yap otur keyfine bak sen gidersen işine gelir seni daha çok ezdirr eşin gelince konuşursunuz ona göre hareket edersin bence tadını çıkar eşin evden çıkarken gitmeyeceğini biliyordu zaten boşver
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Lafını isitmissin zaten otur oturdugun yerde o lafın ustune bide gidicenmi
tarafından
oglumda kaldi aklim
(4,950 puan) tarafından
Babası yanında
Sakın kocana hissettirme bunu bidaha alıp gitmez
tarafından
agliyorum ya kalbim sksyo sanki bisey olcak gbi
(4,950 puan) tarafından
Tövbeeee kız ne olacak abartma sende
0 oy
(711 puan) tarafından
Benim herif de aynı böyle ya geçen bayram da  git anama yardım et bayram için onlara tatlılar yap diyor ben daha kendi evimi temizleyemedim  en son kızdım burası da ev dedim bize de gelen giden  olacak daha kendi evimi temizleyemedim hem hamileyim hem kızım durmuyor ben topluyom o batırıyor evi arefe günü temizleyecem gayri bide anasına tatlı yaoacakmisim derdime neyse . Kendi evime bile daha tatlı yapmadım ağrım oluyo hiç acımıyor bu erkek milleti kadın a ya . Bakalım bu bayram da başıma neler gelecek
tarafından
ben hamileyim canm.bide
(711 puan) tarafından
İşte şimdi iki canliyiz daha anlayışlı olmaları lazım ama gelde anlat işte bacım. Benim kaynana da evi temizletti kızlarına benim herif bu sefer de onlara yemek yap yoruldu onlar diyor ben evimi temizlerken bana kim gelip yardım ediyor sanki hamile hamile ne cekiyom kimsenin umrunda değil hanımefendiler yorudlu diye yemek yapıyorum bide sen düşün . Benim herifide ablaları olacak gerizekalılar dolduruyor ya  sonra devreye anası giriyor iste. Görümce illetinden bıktım usandım yeminle
tarafından
allah sanada yardim etsin
tarafından
Ay kıyamam ya ama kızlar sızde ezdırmeyon kendinizi zorla yaptıramazlar ya bende bır gorumce adayıyım asla boyle bır gorumce olmayacak bu nedır ya ınsanların bır evıne ozelıne mudahale etmeden duramıyolar
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Kız saçmalama bu muamelenin üstüne gidilir mi hiç. Senin yerinde olsam bı sure gitmem köye ve artık daha az girderdim. Eşine de bak bi kere gitmedim diye neler dedi. Ben insan değil miyim evimde hiç işim olamaz mi üstelik hamileyim belki halim yoktu. Hamile insana böyle denir mi de.
tarafından
oglum icin gidiyodum artik gitmem
0 oy
tarafından
Huzurunu kaçırmaya çalışıyor anlasana boşver otur evinde yap işlerini artık orayada gitme kırk yılda bir git eşinde anacı olacaksa evlenmeseydş
tarafından
valla ya manyak kadin annemi aradim gelip seni aliriz s3n sahipsiz deglsin dedi

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 2,625 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
69 cevap 2,334 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 485 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Emine S (18,554 puan) tarafından soruldu