0 oy
738 göst.
Diğer kategorisinde (1,243 puan) tarafından
Herkese günaydın  kızlar size bisey soracağım benim esime hergun kahvalti hazırlıyorum 6 da kalkıyorum benden en gec yarim saat sonra da kizlarim uyanıyor biri 3 yasinda biri bir buçuk ve aksama kadar ayaktayım işler bitmiyor kizlar park istiyor tek başıma bakamıyorum goturemitorum küçüğüm cok yaramaz kaciyor bide esime bakıyorum tamam hafta içi calisiyo uyumak onunda hakkı dun uyusun dedim kahvalti hazirladim bugünde aynı şekilde uyuyo yine ben hazırlıyorum kahvalti yemek vs cok sıkıcı olmaya başladı bu durum bana ya biraz erken kaldırınca hic susmuyo esim ben hep çalışıyorum uyumak istiyorum diye  çocuklar rahatsiz etmesin diyo kapısını kapatiyo ben galiba esime de annelik ediyorum bunu anladım cok üzülüyorum bi sabah kalkınca da ben hazır kahvalti göreyim yada ne bileyim uyuyayım 6 da kalkmim  cokmu şey istiyorum sizce 

18 Cevaplar

0 oy
(1,168 puan) tarafından
esinle  beraber  yapdiniz  oda sorumluluk almali her seyi senin uzerine yikamaz buna hakki yokk.  sen boyle  cok yipranirsin ya
(1,243 puan) tarafından
Hersey bende malesef ayda yılda bir disari çıkarır cocuklari oynatır o kadar yıprandım zaten hicbisey mutluluk vermiyor bana
(1,168 puan) tarafından
esinde babalik gorevini yapmali ne kadar yorqun olursa olsun cocuklariyla  ilgilenmeli.   tek eve para getirmekle  is bitmiyor kocalikda babalikda yapmali
(1,243 puan) tarafından
Onun kocaliktan tek anladığı benimle birlikte olmak tek nantigi bu
(1,168 puan) tarafından
o zaman gorevlerini hatirlat. benim esimde calisir. ama  ben asla   sen yorqunsan  get yat demem ona. bende evde cocuk bakib yorulurum.    bu evde ortak yasiyoruz. her iside ortak yapariz  aksam gelir direk   kiziyla  ilgilenmeli.  kizi uyudukdan  sora uzana  biler.   kizinin babasinin sevgisine  ihtiyaci var.  basdan tavrini koymaliydin.    bir bazarda uyumaz  kizi uyaninca  uyanir.   e  bende her gun erken kalkiyorum benim  bazarim yoksa  onunda yok.    kizi oglen uydugu zaman oyle  uyur.     vallahi hic acimam bu konuda. bende  vallahi piskoloji yoruluyorum.
-Reklam-
0 oy
(7,980 puan) tarafından
Aynı bnm hayatımı yazmisin hep bı kısır döngünün içindeyim eşime bakıyor uyuyo ise gidiyo tamam başka bişi yok 
(1,243 puan) tarafından
Heh aynen boyle calisiyo ek iş yapiyo daha ne yapsın sürekli bu modda uyumak bitek onun hakki
(7,980 puan) tarafından
Bazen diyom bn ise girim sen evde dur yemiyo totosu
(1,243 puan) tarafından
Wallahi geçen dedim sen ise gidiyosun evden kuetuluyosun bna yapisiyo çocuklar çalışsak daha  rahatız bence
(7,980 puan) tarafından
Bncede tm onlarında zor ama anlamıyorlar bizi sanki evde napiyon yatiyon akşama kadar bı gün gerçekten yaticam akşama kadar ozmnb gorcek
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Kiz ben cocuktan sonra esime kahvalti hazirlamayi biraktim pogaca yap at buzluga yesin allah allah 
(1,243 puan) tarafından
Ya kiyamiyodum hani ac gitmesin etmesin diue ama yapisti ustume resmen simdi hazirlamim diyince tuhaf tuhaf triplere giriyor
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Eşin senin anneligini bir görev haline getirmiş yani mecbursun kendiside ben çalışıyorum eve para getiriyorum daha ne yapayım rolüne girmiş o yüzden hep böyle yorulacaksin ve çok uzuleceksin 
(1,243 puan) tarafından
Tamda anlattığın gibi bu benim görevim ustume yapıştı bakıyorum diyorum herkes mi böyle bitek benimki mi böyle yoruldum zaten en çok kendime üzülüyorum
(2,535 puan) tarafından
Aynı şeyi bende yaşıyorum ve çok yoruldum dinlenmek istiyorum
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Haklısın sadece anneye, kadına yüklenmemeli ama malesef erkekler öyle düşünmüyor anneler çocuklarına bakar , evi kadınlar temizler yemeği kadınlar yapar diye düşünüyorlar.  Halbuki birbirinizi dinlendirmeniz lazım ki evlilik de sıkıcı çekilmez olmasın.  Eşler birbirine tahammülsüzleşmesin
(1,243 puan) tarafından
Yok o zannediyorki ben markete gidince disari çıkınca dinleniyorum zannediyo halbuki bazen hiç kimsesiz yapayalnız kalmak istiyorum bekarkigimi cok özlüyorum  gerçekten ben bütün eve annelik yapıyorum
(4,727 puan) tarafından
Konuşun,  düzelme olmuyorsa yardım alın bu şekilde çok yıpranırsınız,  evliliğiniz de öyle
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa basıma sürermiş bizdede ayni 7 de uyandik bide bogazim ağrıyor esimin kapi kapali uyuyor dun 9 da uyaninca söylendi kizim yanina gitmis simdide uyuyor iste ve dun dunyanin isini yaptim hali koltuk yıkadım 
(1,243 puan) tarafından
Ayniyiz kuzum tamda böyle malesef Allah yardımcimiz olsun
(7,470 puan) tarafından
Amin canim simdi kalkip kahvalti hazirlicam ama hic halim de yok kizimda tepemde
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Bende sunu anlamiyorum tamam calisiyolar ev gecindiriyolar ama belirli bi saatleri var ondan sonra gelip dinlenme firsatlari oluyo ayrica hafta sonu tatilleri oluyo e anneler ne yapsın? Ne dinlenme saati ne hafta sonu tatili hic bisi yok 7/24 is basinda. Ev hanimi diye kucumsenenler var halbuki cok daha yorucu dur durak bilmiyo isler cocuklar vs. Allahtan esim cok anlayisli normalde zaten ben demeden kendisi gelir yardim der cocuga da bakar ev isi de yapar smdi hamileyim diye yorgun olsa dahi dahfazla uzerime düştü temizlik yapcam useniyorum dedim diye koltuklari sildi halilari yikamaya verdik evleri sildi suourdu dip kose mutfak dolabi buz dolabi perdeler vitrinler vs herseyi yapti oda yorgun oda calisiyo onun cani yokmu yani bazi erkekler abartiyo veya islerine gelmiyo
(1,243 puan) tarafından
Masallah canim ne güzel destek oluyor sana walla bende onu diyorum hiç tatilim yok diye tamam kizlari annene ver dinlem biraz diyo e sen bak sen gezdir bizi diyorum o yorgun hep yorgun
(1,225 puan) tarafından
Illaki yorgun oluyolar evet ama cocuguyla da ilgilenemicek kadar degil yani
0 oy
tarafından
Çok zor canım gerçekten dün eşim baktı ben uyudum bugün ben bakıyorum o uyuyor böyle olmalı ama bence sen öyle alıştırmış olabilir misin çünkü bende hep baksam eşimi uyandırmasam od kalkmaz kahvaltıyı hep hazır bulsa oda öyle bekler yani başından beri böyle mi alıştı acaba böyle çok zor çünkü
(1,243 puan) tarafından
Benim hatam evet ama jalkinca aksama kadar susmuyo benim uyumaya hakkım yokmu diye yoruldum ettim beni canımdan bezdiriyo ben ikisine bakamıyorum diyo görende sanır ki çocuklar anne diue agliyo halbuki düşkün değiller kizlarim bana
tarafından
Canım onun yaptığı gibi sende akşama kadar söylenceksin ben bütün gün bunu yaptım şunu yaptım şöyle yaptım o nasıl yapıyorsa sende aynısı yap sende susmadan konuş bi gün sen yap benim yaptıklarımı de yapsın bakalım temizliği yemeği çocuklara bakmayı
0 oy
tarafından
Benimkide öyle yarım saat asla bakmaz çocuğa yanına bırakırım 5 dk sonra durmuyor gel bak diyor yoruldum her pazar bide kaynanama gitme mecburiyeti var bide gidip orda temizlik yapıyorum ya yıldım artık kaç kere tartıştık bu yüzden ama olmadı 
(1,243 puan) tarafından
Ay o daha kötüymüş canim yok Allahtan gitmiyoruz oraya anlamiyorlar malesef kafaları basmiyo
0 oy
(916 puan) tarafından
Acıma yetime demişler bacım istediği kadar çalışsın bende evde esşek yüküyle yoruluyorum asla ama asla kalkıp kahvaltı hazırlamam hatta doğru düzgün ev işi de yapmam arada yapınca çok sevinir mutlu olur o kadar....

Şimdi sen yapmazsan hor karşılar çünkü alıştırmışsın 
(1,243 puan) tarafından
Aynen yapmayınca şaşırıyor o da sen duramazdin diye
0 oy
tarafından
Bastan öyle olmuş benm kizm daha 4 aylık ama gece kizm uyumdn birgün de yorgunm yatiym demdi sabh 6da kalkar cay demler içer çıkarken öper cay sıcak kalk iç der aksam gelince çoğu zaman yemk yapmm yine aynı şekilde iki yumrta kirsam da laf etmz ki eşim çok ağır işte çalışıyor sen doğum yaptgnda git dedysen sonu böyle olmuş olabilir
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Ne alaka tabiki oda yapmali kahvaltı hazırlamalı sana yardımcı olmalı işini kolaylastirmali sen çocuklarla ilgileniyorsun diye nasıl onu da ihmal etmiyorsan oda çalışıyor diye sizi ihmal edemez ilgilenmeli yardımcı olmali
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım haklısın valla ama pazar günleri en azından yardım etsin hazırlasın evdeyken bir şeyler yapsın sizinle vakit geçirirsin al karşına bir konuş 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Yaranamazsın bacım yaranamazsın. Cunku kocan onu senin sorumlulugun olarak görüyor. Tabi ki calısıyorşar dinlenecekler ama sanıyorşar ki biz oturuyoruz. Ben hem gebe halimle calıstım hem evde iş yaptıö hem cocuk baktım beyfendi saat 12 ye kadar uyuyup kalkıp kahvaltısını edip 1 de cıkıyordu. Gene yaranamdım. Bosanırken sen ne yaptın ki evde dedi mahkemede. Allahtan hakim insaflı biriymişte avazı cıktıgı kadar bagırdı orada eski esime sen napmıssın daha bu ladın uzaydan tas mı getircek sana dedi. Yaranamayacagız bu adamlara
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Insanlara ayni iyiligi duzenli yapinca gorevin zannediyorlar muazzam bir nankorluk cesidi diye bir soz var...sen anneysen o da baba herkes calisiyor yoruluyor icinden gelmesi lazim vakit gecirmek istemesi lazim zaten ozaman sende dinlenirsin benim oglumda 3 yasina girecek babaci beni gozu gorm3z disari cikarlar kucugum 6 aylk olvak ev isine yardim etmez ama boylelikle benide dnlednryo snucta bizde evde is yapyruz edyruz
0 oy
tarafından
Çocuk doğduktan sonra kahvaltı hazırlamıyorum hafta sonu ise eşim çocuğa bakar ben hazırlarım 
0 oy
(89 puan) tarafından
Çocuk olmadan bende kalkar kahvaltısı hazırlardım ama bebeğim olandan beri hazırlamıyorum ama dediğin gibi diğer gibi hiç bir gece onu uyandurmadim uyuşun diye arkadaşlarımın eşi var onlar gece kalkarmış yardım edermiş 
0 oy
(14,928 puan) tarafından
Evet dediğin gibi eşine annelik yapıyorsun iş bölümü yapmalı en azından çocuklarınıza biraz vakit ayırabilir 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 152 göst.
+2 oy
2 cevap 141 göst.
0 oy
7 cevap 505 göst.
28 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 482 göst.
8 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ecrin in annesi ❤️♥️ (945 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,007 soru

24,119,027 cevap

333,369 kullanıcı

...