Benimki maalesef öyle, yaşım daha 24, bakarım kendimede, cıvıl cıvıl elbiseler giymeyi seviyorum ve giyiyorum ama hep düz renk giymemi ister, dün dışarı çıktık doğum gününü kutlamak için plan yaptım, eşimin haberi yoktu bundan birazda süslendim, diyor hele gel şuradan yürü, sağımdan yürü,solumdan yürü, çantayı arabaya koycam kendisi çocukları alıp gidecek, diyor yok beraber koyalım beraber geçeriz, baktım sinirlendim yeter bak ha diye, sonra kendi aldı gitti çocukları ben işimi hallettim gittim, aman bu nedir be dedim, gitmeden diyor yüzüğünü aldın mı, dedim bak parmağımda sizinkiler de böyle mi
Bu ne ki ah ah artık beraber vakit gecirmek istemeyecek kadar kiskanip kısıtlıyor ve gercekten cok rahatsiz oluyorum.
Kimono giyiyordum kapalı yani tesettür giyilmicek dedi yemin ettirdi yok olmadı kestirdi
hee öyle öyle bacım öyle. Yüzük olayı aynen
Sanki hosuna gidiyo gibi bu durum oyle anlatmissin
Esim cok kiskanc ama gereksiz sekilde bunaltmaz onu giyme bunu giyme demez. Benim zaten giyimime dikkat ettigimi bildigi icin begendigi icin sorun olmaz
Evet hemde aşırı kiskancti iki adım öteye gidemezdim yalnız cocuklar oldu büyüdü simdi beni bıraktı 15 yasindaki kızımızı kıskanıyor
1,486,665 soru
24,304,074 cevap
344,250 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın