0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,362 puan) tarafından

19 aylık sin sen otur yerinee

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Seni yerim demişsin kendini pişirmeye çıkmış ☺️☺️☺️.

Maşallah Allah nazardan saklasın.

Sana da Allah güç kuvvet versin ☺️☺️☺️
(2,362 puan) tarafından
Allah razi olsun inşallah çok sağol valla güce kuvvete ihtiyacım var hc durmuyolar
-Reklam-
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Biri benim kızımdan mi bassetti bizde 19 aylığız bulaşık makinasının kapağından tut tezgah üstüne kadar her yerde mansallahi var 
(2,362 puan) tarafından
Ayyy valla bu çocuklar ne böyle yaaaa eskiler beline ip takar tarlaya çalışmaya gidermiş akşama gelince uyur olurlar mıs önlerinde suları yemekleri bizimkiler koca evin içinde durmuyolar
(7,369 puan) tarafından
Hiç sorma canım merak başladı benim kızda sürekli bu ne diye peşimde dolaşıyor söyleyince söylemeye çalışıyor adını sonra elinde bez sehpa duvar siliyor sofrayı kuruyor bana yardım ama bulaşık makinasıni açınca kapağına çıkıp oturuyor çekmeceleri karıştırıyor
(2,362 puan) tarafından
Aynı valla aynıı bende Bi benimki böyle diye uzuluyordum
(7,369 puan) tarafından
Hepsi aynıymış demekki canım
0 oy
tarafından
Amann  düşmesin Allah korusun 
(2,362 puan) tarafından
Aliskinlar canım valla Aliskinlar büyük kızımda böyle biyere çarpsa çarptığı yere bısey olmuşumu diye bakıyoruz
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Hsishshd ay allahım su çocuklar hiç dur bilmiyor ya ") bende kızım tırmanıcı diye çekmece kulplarini bile soktum incecik bi açık kalmış çekmece parmaklarının ucunda ona nasip cıktı bu gün hsishshd insan doğurmamışım ben resmen maymun gibi telden tele atliyo hahsksjshsjsj annem demişti ama çok izleme aynı onalr gibi olur diye aha oldu valla
(2,362 puan) tarafından
Nsndnndndndnd benim annemde sürekli sen çocuk değil canavar doghrmussun der bende şaka olarak sen kendi çocuklarına bak derimnyns
(4,420 puan) tarafından
Senin gibi bir insandan böyle çocuklar nasıl doğdu çok şaşırıyorum der annemde hep ")) sağolsun eşim beyin genleri çok baskın mis ")
(2,362 puan) tarafından
Jsjjsje benimkiler bana benziyor eşim sakın ben dehilimbsns
0 oy
(1,992 puan) tarafından
kız oraya nasıl çıkmış oo
(2,362 puan) tarafından
Sen duusn artık neler neler yapıyorlar kulplara basarak çıkıyor gidip tvalet banyo kapıları açıyor sürekli oralarda zaten müstakil evdeyiz disarda nerede kedi köpek var ordaa

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,899 cevap

329,217 kullanıcı

...