0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yaaa arkadaşlar ben bıktım artık yaa. Kendi annemlerin bir bahçesi var aynı yerde eşimin dayısıgilin de var. Biz eşimle annemlerin bahçeye geldik yemek için farklı bir planımız vardı. Dayısıgile de yemeklerini yesinler sonra uğrarız dedik ve öyle de yaptık. Kayınvalidem de önce bana ısrarla yaptığı yemekten vermek istedi hayır dedim yine ısrar edince oğluna sor dedim. Eşimde önce annesine yok dedi sonra bir kaşık alayım dedi annesi de hepsini alın dedi. Eşimde istiyor gibiydi bende sana bırakıyorum dedim. Ama kendi planımız kaldı. Bu kez yolda gelirken bana kızdı ki niye destek olmadın planımız bozuldu. Şimdi de surat ediyor bana kafayı yiyeceğim yaaa bıktım artık. Üstelik bugün de bizim 1. Evlilik yıldönümümüz. Bir kerede ailesiyle buluştuktan sonra kavga etmeyelim yaaa yeterr artık. 

4 Cevaplar

0 oy
(2,198 puan) tarafından
Ya bu kadr dert edecek kadar büyük degil ki kadın kötülük etmemis
tarafından
Üfff eişte eşimin abartısı ve yine bana patladı olay suçlu ben oldum.
(2,198 puan) tarafından
Abartmasn bak onun yuzunden sen annesine fakan soguksun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kayınvalidenin ne kabahati var ki bunda, kadın kötü birşey yapmamış. Eşin problemli. 
tarafından
Evet eşim problemli kalkmış bana suçu atıyor yaa. Kayınvalidem hayır desem beni kötü görüyorlar sesimi çıkarmayıp eşime bırakıyorum bu kez de eşim suçlu buluyor
tarafından
Eşin problem çıkartmaya yer aramış.
0 oy
(28,144 puan) tarafından
Bişey anlamadm
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Bence tüm suç eşinde hem suçlu hem güçlü 
tarafından
Bence de bıktım artık beni suçlamasından yaa

İlgili sorular

0 oy