Kızlar eşim 7 erkek kardeş kayınbabam çoktan ölmüş neyse kaynanam hiçbir çocuğunun evinde kalmak istemiyor benim kendime ait düzenim var gelinlerimin kendine ait düzeni var herkes kendi evinde mutlu diyor şuan yanımda küçük bekar teyzem kalıyor kaynanam da en büyük teyzem neyse ama küçük teyzem memlekete gidecek uzun süre neyse eltimle falan otururken dedi ki hani kimsenin evinde kalmak istemiyor o zaman 2 3 tane yardımcı tutsunlar neyse bize mantıklı geldi bizde zaten gideriz yanına falan dedik bu aile de konuşuldu herkes mantıklı baktı bugun de duydum ki eltim sırf kaynıma yaranmak için demiş ki işte 7 erkeksiniz niye yardımcı tutuyorsunuz ben gider yanında dururum falan külliyen yalan ilk kendisi dedi zaten yardımcı diye ayrıyetten kendisi kaynanam var diye rahat etmediği için yazlığa bile gitmiyor kaynanamın yanına ama sırf kaynıma yaranmak için sanki kendi söylememiş gibi yapıyor valla ben akıl sır erdiremiyorum bı kadına kimse kaynanamın yanında uzun süre kalamaz çünkü yazlıkta kalıyor yazlıkta uzak baya ee biz kalsak eşlerimiz evde tek kalacak o yüzden anca hafta sonları gidiliyor