0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (875 puan) tarafından
Kızlar eşim 7 erkek kardeş kayınbabam çoktan ölmüş neyse kaynanam hiçbir çocuğunun evinde kalmak istemiyor benim kendime ait düzenim var gelinlerimin kendine ait düzeni var herkes kendi evinde mutlu diyor şuan yanımda küçük bekar teyzem kalıyor kaynanam da en büyük teyzem neyse ama küçük teyzem memlekete gidecek uzun süre neyse eltimle falan otururken dedi ki hani kimsenin evinde kalmak istemiyor o zaman 2 3 tane yardımcı tutsunlar neyse bize mantıklı geldi bizde zaten gideriz yanına falan dedik bu aile de konuşuldu herkes mantıklı baktı bugun de duydum ki eltim sırf kaynıma yaranmak için demiş ki işte 7 erkeksiniz niye yardımcı tutuyorsunuz ben gider yanında dururum falan külliyen yalan ilk kendisi dedi zaten yardımcı diye ayrıyetten kendisi kaynanam var diye rahat etmediği için yazlığa bile gitmiyor kaynanamın yanına ama sırf kaynıma yaranmak için sanki kendi söylememiş gibi yapıyor valla ben akıl sır erdiremiyorum bı kadına kimse kaynanamın yanında uzun süre kalamaz çünkü yazlıkta kalıyor yazlıkta uzak baya ee biz kalsak eşlerimiz evde tek kalacak o yüzden anca hafta sonları gidiliyor 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Valla canm o kadar insanlardan bıktmki artk ne *** yerlerse yesinler diyorm sende öle yap iyi oluyı :)

(875 puan) tarafından
Zaten çok nadir görüşürüm eltimle ama pes dedirtiyor ya insana
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Desin bak diyorsun ki yazlığa bile gitmiyor sırf yanında kalmamak için. Bunu sen goruyorsun sanıyor musun ki başkası görmüyor. Herkes genelde herşeyin farkında oluyor ama ses efmiyorlar kavga gürültü olmasın diye.
(875 puan) tarafından
Evet kaynanam da biliyor kaynanam eltime dedi gel burda kal diye kaynanama dedi ki ee ama sen varsın düşün yani ama kimsenin işine gelmiyor ağzını açmam
(1,466 puan) tarafından
Boşver sende ses etme. Bak herkes biliyor diyorsun. Sen şimdi bişey desen elti kiskanligi filan oldu derler
0 oy
tarafından
Bende de var birtane bundan o yüzden bir konu açıldığında ben karışmam derim 
(875 puan) tarafından
Niye yani amaç ne anlamıyorum ki
tarafından
Onun kalbi temiz
0 oy
(81 puan) tarafından
Elti ye güvenmeyin,

Görümceye dahi güvenin ama elçiye guvenmeyin

İlgili sorular