0 oy
435 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kizlar evde bos bir odam var ictigimiz 5 litrelik su bidonlarini hep oraya koydm baya birikti esim de biraz daha biriksin de gotureym vereym aldigim parayla geri su aliriz dedi pilastigin kilosu pahaliymis baya 50-60 a yakin da su şisesi var 

Siz ne yapiyorsnz su şiselerini ....

29 Cevaplar

0 oy
(3,158 puan) tarafından
Geri dönüşüm kutusuna atıyorumplastim cam metal her şeyi
-Reklam-
0 oy
(14,912 puan) tarafından
Su şişelerini kaynanamgile götürüyoruz inekleri var bazen ona buna sut koyar yollar lazım oluyor diğer plastikler çöpe ayrıştırma yeri her yerde yok bizim toplayanlar var onlar aliyor
0 oy
(11,531 puan) tarafından
Aynı bende öyleyim kullanmadığım balkonuma atarım birikince sabuncu gelir sabun alırım o plastiklerle
0 oy
tarafından
Bende 9 tane çöp torbası biriktirmistim 16 tl verdiler biriktirmeye değmiyor diye bende geti dönüşüme atmaya karar verdim ama benimkiler 1 buçuk litrelik ped şişelerdi 
0 oy
(119 puan) tarafından
Ben cam kartın ve plastikler i ayırırım canım. En kötü ayrı bir çöp poşeti ile çöpün kenarına koyarım. Kağıt taşıyan çocuklar ikid eterjan şişesi için o pis çöpler el sokuyor herkes böyle ayırırsa hem onlar hem de doğa kazanır. Kesinlikle ayırmak gerek diye düşünüyorum. Bu plastikler toprağa ve suya karışınca bize hep zarar sonra tarımda ilaçlardan şikeye ediyoruz balık yşyememekten şikayet ediyoruz toprağı doğayı korumak lazım her yer atık kutusu dolu belediye gelip alıyor. BİR anne olarak coxuklarımızın geleceğini etkileyen bir şey diye düşünüyorum.. 
0 oy
(11,256 puan) tarafından
Biriktiriyorum burda belediye şey yaptı götürüyorum kaç kilo geldi ise karta para yükleniyor alışveriş yapıyorum cnm ama elden verselerdi sma li bebeklere verirdim plastikten gelenleri
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Kagıt - plastık - bio - işe yaramayanlar- cam şişe - geri dönüşümlü şişeler seklınde 6 parçaya ayırıyorum canım
0 oy
(23,732 puan) tarafından
Kendim satmıyorum özellikle cam ve kağıt atıkları çöpün yanına bırakıyorum toplayanlar alsın çöpe gitmesin diye 
0 oy
tarafından
Çöpe atıyorum

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 936 göst.
15 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 411 göst.
6 Mart 2025 Diğer kategorisinde ...Hilal... (240 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 259 göst.