0 oy
555 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Büyük kızım 4 e giricek inanılmaz yoruyor beni çok şımarık ama öyle herseye ağlayana isteyen simariklardan değil kızsam o an ağlıyor hemn gülüyor sanki dalga geçiyor hiç tinlamiyor beni canı zaten hiç acımıyor bile kızsam bana aynı şekilde ecevap veriyor dur yapmadan anlamıyor sabh 10 da kalktı hala uyumuyor sürekli bağırıyor guluoye koşturuyor beni çok yoruyor diğer kızım ikiye giricek 4 ay sonra o ondna da beter kizmadan hayırdan anlamıyor çok inat o bana hyir diye kızıyor sürekli ağlıyor hep istediklerini yapılmasını istiyor çok yorgunum ya büyük kızım düzelir mi acaba çok üzülüyorum hiç laf anlamıyor ağlamak istiyorum suan

10 Cevaplar

+1 oy
(316 puan) tarafından
Çocukla aglamasin diye istediklerini elelrine verilirse bunu kullanırlar ve kendilerince bir çözüm bulurlar...baktılar ağlamak ise yaramiyo çevreye zarar verirler ..ah tuttumu tamaam diyip burdan yürürler..ewt çocuklarınız arkadaş olun sevin sarılın oynayın ama disiplin şart ..kural şart..anne çocuk ilişkisi olmalı büyük küçük ilişkisi verilmeli .şimdiki çocuklar bizim gibi değil zekaları çok maşallah..biz saf büyüdük .bilmedikleri şey yok ..o yüzden evde disiplin şart..aman ağlamasın yada çok ağladı tamam al yeterki süs dendiğinde zaten istediği olmuş oluyo..demekki değiştirmeniz gereken hareketleriniz var..
(3,796 puan) tarafından
Çok doğru bir yorum olmuş valla. Ben de görüyorum çevrem de anneler yapma etme demiyor küçükken büyüdükçe iş zıvanadan çıkınca olanlar oluyor. Geçen bi arkadaşım geldi benim oğlumdan küçük 2 kere ısırdı kolunu. Babası bişey söylettirmiyıo diyo e olur mu yani gel benim çocuğu ısır. Yanlış olanı bizler öğreticez toplum kurallarını ev içi kuralları bizlerden öğrenecek aman ağlamasın allaım yapalım aman vursun kırsın gülelim olmuyor sonra karakterine yapışıyor bazı şeyler. Mesela bazı anneler çok bağırıyor çocuk bağırdıkça arsızlaşıyor inadına yapıyor. Büyük gibi karşımıza alıp konuşup anlatıcaz öyle anlar. Bu arada post sahibiyle alakasız yazdım sizin yorumunuzu görünce yanlış anlaşılma olmasın
(316 puan) tarafından
Aynen .maşallah çok zekiler hazır cevap hepsi.. büyümüşte kuculmusler..herşey bizlerden geciyo....oğlum çok.hareketli.bir çocuk..dışarı çıkardığında kurallarımız var..kapıdan çıkmadan söylüyoruz..dışarda yaparsa Ece sokuyorum direk..kizdigimda gözüne bakmam yeterli sert şekilde...her istediğini hemen almıyoruz..babanın parası yok şuan. Çalışması lazım para biriktirmeso.lazim.o zaman alicaz..elektirik para veriyoruz..boşa harcamicaz..bazen akşamları elektirgi kapatiyo..anne para.veriyoz boşa gitmesin diyo..... İstediği kadar ağlar mesela..ozeliklikle agladiginda istediğini yapmam... 4 yaşında akşama kadar hadi sokağa çıkalım diyo..isim var bnlari hallediyim cikicaz..yine gelir bittim anne bitmedi  annecim. Bunlar kaldı .bana yardım edersen çabuk biter derim..aksma kadar bekletirim..hem.sabir ogreniyo hem beklemeyi...herşeyi tepside sunmamak lazım..
-Reklam-
0 oy
(24,534 puan) tarafından
:D hahaha bende aynı şekilde oğlanlardan yoruldum ama düzelmez kız büyüceklerde öyle 
(2,362 puan) tarafından
Ne bileyim ya artık sıkıntısı mı var benim cociukmu böyle diyorum  görümcemin kızı maşallah okdr sesiz uslu ki Bi gör bin kere maşallah gıkı çıkmıyor
(24,534 puan) tarafından
Sessiz olan çocuklarda bi sıkıntı vardır canım bana göre çocuk çocuk gbi olmalı :)
(2,362 puan) tarafından
Orası öyle tabi anne baba ilgilenmiyor boşanma aşamasında görümcem zaten öğlene kadar yatıyor k. V gil bakıyor küçük oğlu 3 bücuk yaşında ama bir gör sanki 2 yaşında konuşması fiziki çok geride sosyal hizmetlerden geldiler adamlar doktora götürün dedi
(24,534 puan) tarafından
Bak ne dedim çıktı işte o çocuk içine kapanmıştır ama içinde fırtınalar kopuyodur yazık ya üzüldüm Allah yardımcısı olsun
(2,362 puan) tarafından
Amin inşallah aynen de öyle aslında doğru
0 oy
tarafından
Canin acimadigini nasil anliyorsun duzgunce konusmayi denedinmi canim istersen bi pedogogdan yardim al yada mesela bizim burda kizilay diye bir yer var eminim ordada var destek al kizini hotur inan faydasini goruceksin
(2,362 puan) tarafından
Söyle eline vursum poposuna vursam banamisin demez düşer kalkar hiç mesele geçen elini kesti biraz ama banamaiisn demesi bakar ay uy gider yıkar elini
tarafından
Masallah annesi dirayetli olsun sabir Rabbim yokluklarini gostermesin
(2,362 puan) tarafından
Amin insallahh
0 oy
(8,198 puan) tarafından
Benim oğlum 3.5 yaşında güzel yaklaşarak düzelttim ben bi ara çok sinirliydim o ara oğlum da zıvanadan çıkmıştı sonra kendime söz verdim cok sakin olcam diye ve oğlum çok değişti simdi pamık gibi ama tek çocuk olduğu için sabır konusunda daha iyiyim ikinci çocuk olsaydı eminim baş etmekte zorlanırdim ne kadar cocuk o kadar yorgunluk haliyle sinir stres
(2,362 puan) tarafından
Ya bebekkende aglakti arabayla gezdirirdik öyle uyurdu anca  hiç değişmedi  7 aylık doğdu zaten
(8,198 puan) tarafından
Benim ki de küçük doğdu yani gelisimi 34 haftada kalmıştı ama işte çokta taviz vermem hayırsa hayırdır uyumuyorsa sallamam istediğin kadar uyuma derim nasılsa pes edecek biraz kuralciyim bildiği için pes eder. Mesela az önce de uyumuyodu dolaniyordu peki sen bilirsin dedim döndüm totomu geldi sokuldu uyudu yani çocuklarının huyunu bilirsin
(2,362 puan) tarafından
O yok site bende benim sözümü dinlemiyorlar ya
0 oy
(11,512 puan) tarafından
Kardeşimde 3 gündür bendeydi feleğim şaştı Allah'ım dedim sen peygamber sabrı ver annlerine kardeşimin 3 kızı var biri 4 buçuk biri 2 biride 5 aylık eşimde az önce dedi kaç gündür beyin kalmadı bende uykusuzum fln diyordu oğlum 2 buçuk yaşında oda gündüz uykusuna uyuyamiyirdu sabahta erken kızı kalkıyordu 
(2,362 puan) tarafından
Of valla çok zor ya kafayı yicem
(11,512 puan) tarafından
En iyisi ard arda dogurmamak kardeşime bakıyorum ödüm kopuyo benimde 2 çocuğum var kızım 6 yaşında oğlum 2 yıl 8 aylık
(2,362 puan) tarafından
Tam zamanı seninki ne güzel kızın her işin eyetisiyordur
(11,512 puan) tarafından
Yok cnm benimde kızım çok nazlı aşırı üşengeç 6 yaşında daha kaşık tutmayı bilmez ben yediriyorum bazen kızıp göksunun elleri olsaydı oda yerdi olmadığı için ben veriyorum diyorum anneeeee diye kızıyor düşün yani o derece üşengeç ben onu öyle yaptım ilk başta Pamuk prenses gibi büyütüm bı dediği 2 olmadı ayakabisinj hep ben giydirdim hamileydim o zmn oda 3 yasindandi ben onu tasirdum kanamam olmuştu yani onu o kdr seviyordum ki anne gibi değil köle gibi baktım:)
(2,362 puan) tarafından
Ahhh demeki biz annelrinde suçu varr
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Canı acımıyor derken şiddet mi uyguluyorsun
(2,362 puan) tarafından
Ya yere düşüyor banamaiisn demiyor elini kesmiş geçen ay uff yapıyor elini yıkadı oyuna gitti kaç sefer yaramaz müstakil ev kadını yardı o an ağlamasi Bi sefer bileğini yaktı oan ağlıyor tam bitti
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Çocukları gündüz leme yaptıysanız genelde gündüz yapılan çocuklar böyle oluyor.s.d
(2,362 puan) tarafından
Hsjjsjsje ay o ne demek giii jsjdjdj hatırlamıyorum ama gece ya eminim
(1,861 puan) tarafından
Ahahahahskssjsj
(2,362 puan) tarafından
Allah seni ya jsjsjsj alicam dedim guldurdun
(1,861 puan) tarafından
Çocuk işi sabır işi eğer sabretmessen anne olmanın kutsal olmanın ne anlamı kalır:)
(2,362 puan) tarafından
Allahim sennn bsabir verr
0 oy
tarafından
Zamanla büyüdükçe düzelir 
(2,362 puan) tarafından
Ayyy amin insalhhh
0 oy
(2,080 puan) tarafından

Düzelecek  inşallah  bu günleri  arayacağız  bendede 2 tane  var  küçük  uyudu saatler  önce  büyüğüm  daha şimdi uyudu  valla  bnde  yoruluyorum  küçüğüm  eylülde  2 yaşına  girecek  çok  hareketli asla  oturmaz ağzı  boş durmaz  birtek  emzik  veriyorum öyle  duruyor  ya da  ağlamaz  bizde de 2 yaş  sendromu  var  bazen  çok  ağlıyor  kendini  yerden yere atıyor büyüğüm  6 yaşını geçti  çok  nazlı  ağlamak için gözünün  üstünde  kaşın  var de  anımda ağlar  çok  meraklı  o da  susmaz  ama  olsun  ikiside  iyi ki var  iyi ki  doğmuşlar  hele  küçüğümüz  tam  şebek  gören  herkes  çok  seviyor  birde  güzeliz  dikkat  çekiyoruz  Allahım  isteyen herkese  hayırlısını sağkıklısnı versin  inşallah  olanlarada  can sağlığı versin  bizlere  bağışlasın  kimse  aynı  kalmıyor  hepsi  büyüyor  o yüzden  her anı ayrı  kıymetli :);)<3

(2,362 puan) tarafından
Orası öyle bazen gurur duyorum eşime sesli mesaj atıyor babacım seni çok oyzeldim ne zaman gelicek sin  diyo mutlu oluyoruz inşallah duzelirler
0 oy
tarafından
Benim bir tane bitik haldeyim bu aralar bazı konularda beni aşırı yoruyo sana Allah yardım etsin inşallah duzelirler ben depresyona girdim sanırım kendimi iyi hissedemiyorum artık 
(2,362 puan) tarafından
Valla bnd böyleyim kendimi iyi hissetmiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 250 göst.
0 oy
1 cevap 90 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 666 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde baltopagiannesi (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 373 göst.

Kategoriler

1,470,871 soru

24,091,345 cevap

331,762 kullanıcı

...