0 oy
1,691 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (444 puan) tarafından
Kızlar bayram geliyor. Ben hastalanacagim 1. Günü ben ete dokunamiyorum hani dograyamiyorum kokusu gelince midem bulaniyor. Geçen sene esimle kaynanam yapti. Kayinbabam elini vurmuyor gecen sene. seneye sende yapacaksın dedi. Bende kokusundan vurmak istemiyorum. Esimde babam derse yapmak zorundasin diyor. Az önce dedim bak elimi vurmayayım yoksa yiyemem. Yok yapacaksin diyor. Kayinvalidem yok sen yapma ben yaparim kızım dedi. Kayinbabam görümceme öğren yap demiyor gecem sene hamile oldugum halde sende ogren diyor. Gorumcemde gitti çocuğunu aldi   uyudu ben bulasiklarini yikadim cay indirip kaldirdim yoruldum. Yani istemiyorum nasil anlatacagim anlamiyor. Vuramiyorum elimi yemek yaparken ancak tek vuruyorum. Elimde degil  

33 Cevaplar

0 oy
(656 puan) tarafından
Hamileyken zaten ete dokunmamalıydınız. Toksoplazma riski var. Yapmak istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz...
(444 puan) tarafından
Onlar acaba anlarmi ondan degisik valla
-Reklam-
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Neden Vuramiyorum dediğini anlamadim değişik geldi. 

Canim eldiven giy madem yani dokununca yiyemiyorsun ama dokunmazsan yiyorsun buda bi tuhaf :angel::angel: bi eti ya yersin yada yemezsin yargilamak degil amacim ama gercekten dedigin tutaf

0 oy
(1,326 puan) tarafından
Elimi sarardım sargı beziyle elimi kestim derdim esinede böyle bir yol buldum bu sayede babanda söylemez sende arada kalmazsın derdim madem eşin babana soyleyemiyormus 
0 oy
tarafından
Kurban kesmiyorsunuz sanırım kesmeniz kimseye bırakmaz başına herkesten önce geçersiniz. Bende 6 aylık hamileydim 2 sene önce belim avroya ağrıya  40 kilo et doğradım kaynanam için çayda demledim bulasikta yıkadım. Yapılıyor yani
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Kimseye bişey anlatmicaksin canım.YAPMİYORUM BİTTİ. deyip geçip oturcaksın. Sakın taviz verme yoksa iyice tepene çıkarlar 
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Sen de açık açık ben size başka türlü hizmet edeyim çayınızı kahvenizi yapayım ama ete dokunamıyorum huyluyum midem bulanıyor kokusuna dayanamıyorum kusura bakmayın yapmayacağım de Keskin bir dille kimse sana zorla yaptıramaz
0 oy
tarafından
Yorumlara baktımda valla kadın kadının en büyük düşmanı diye boşuna dememişler. Hamile veya değil herkes eti ellemek zorunda değil. Ben et yemeyi severim ama doğrayamam kan tutar çiğ et kokusu elime sinse midem bulanır. Kaynanamla kocam doğrar pişirir bende yerim herkes her işi yapmak zorunda değil. Gelin diye kölemi oluyo insan. Etin büyük çoğunluğu dağıtılır zaten. Kalan bir iki pişirimliğide doğrayıversinler
0 oy
(872 puan) tarafından
Burda bazı yorumlara bakıyorum anlayamıyorum. Arkadaşlar ya. Siz de tiksindiginiz bisey vardır mutlaka. Ben ne iş yapmam gerekiyorsa yaparım. Onu konuşmam bile. Ama etle uğraşmak benim için değil. Elim ayağım titrer midem bulanır kanlı olunca da bayılırım. Yaşadım çünkü. Biliyorum. Içim dışına çıkar. Gerek var mı. Eşin yaptığı yanlış bence. Kendisi niye yapmıyor. Biz de kaynanalara hayır gittiğimizde kanlı et gördüm bayıldım resmen herkes korktu. Bir kaç gün kendime gelemedim ve şu bile içmeye zorlandım. Anlıyorum seni arkadaşım. Umarım eşin daha iyi anlar.
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Eşimde senin gibi ya oda ilkkez geçen sene yardım etti alıştı sanırım bu senede yapacak biz kesemedik hiç ama babamlara yardım ediyor seni anlıyorum oyuzden 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Su kurban etine dokunamıyorum ayy diyenlere de ayrı bir hastayım valla nolcak ki anlamıyorumgercekten. 
0 oy
(342 puan) tarafından
Ezdirme kendini yapamiyorsan yapamiyorsun konu kapanmistir agzin var dilin var senin kiz kardesin yan gelip yatiyor ona bisey demiyor babsn veya sen bana ne laf yetistiriyorsunuz dokunmicam bitti de uzatma ve dediginin arkasinda dur
0 oy
tarafından
Kimleri kasaptan alsan doğrar yersin diyor ama kasaptaki dinlenmiş et öyle kurban gibi kanlı taze değil fazla kokuda yok. Yorumları hayretle okudum ben şöyle yaptım böle yaptım sen abartıyorsun demişler hatta bazıları baya çirkef ya   Herkes kurban etini doğramak zorunda mı benim görümcemde yiyemiyor eşimde pek yiyemiyor illa dondurucuda beklesin biraz diyor  kurban etini. Tiksinebilir insan bu normal
0 oy
(64 puan) tarafından
Kokusu rahatsız ediyorsa maske takmayı bi dene.ha bence yapma hele kocanın babam dedi zorundasın demesi üzerine yapma kimse de zorla yaptıramaz dokunamıyorum de çekil kosene.ama tapmak istersen kokusu rahatsız ediyorsa bi maske tak dene

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 224 göst.
29 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,205 göst.
11 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Mlekdlra (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 358 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 926 göst.
27 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde bahtsizbedevi (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,671 soru

24,114,234 cevap

333,133 kullanıcı

...