0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar annemle aramda 40 dakikalik yol var 10 günde bir iki üç gece bazen gider gelirim. Ama her gidişimde ayağım gitmiyo evi eşimi bırakmaya :) tatillerde beraber gidiyoruz zaten şimdi tek gidicm ailemi de çok özlüyorum oraya gidince suratim düşüyor gözlerim evimi eşimi arıyor evime geliyorum bu sefer annemleri ariyom eşim bu gece bırakıp beni gelck ama ayağımda gitmiyoo eee çok da özlediim ama niye böyle ya sizde böyle misinz 

7 Cevaplar

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Bizimde 20 dk var aramizda anneme gidince kafam o akdar rahatliyoki ne evi ne kocayi hic bisiyi aramiyom :))
-Reklam-
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Erken doğum riskim var bir tane de oğlum var annem gidip geliyor yakınız aslında yürüme 20 dk ama eşim sen evde durmuyorsun rahat dedi annene git kal Bi kaç hafta yoksa başına bişi gelcek dedi kaynanam da var evde evi ona bırakıp gidemiyorum ya köy sanıyor gelene kapı açıyor. Hırsızlık çok var şuan 2 yıllık evliyim sonuçta herşey yeni Eşim söylerdi zamanında tüpü açık unuturmuş tek yaşadığında Bi kaç haftada tüp bitermiş bide çok pis 2 gün gelmesem güzelim evim durulmaz hale geliyor. Kocamdan ayrılmak asla istemiyorum adam akşama kadar çalışıyor aç geliyor yemek aramaz ama aç kalıyor içim el vermiyor gidemiyorum 
(19 puan) tarafından
Beraber mi duruyorsunuz
(1,017 puan) tarafından
Malesef evet evlendim evleneli
(19 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun bı karnında bı kucağında bide kaynana senin derdin sana yeter
(1,017 puan) tarafından
Gidilmiyor bazen ya
0 oy
tarafından
Bizimde aramızda 9 saat var annemle senede bir kere görüyorum 
0 oy
(15,738 puan) tarafından

Bende öyleyim sjmdj annemdeyim.evimi eşime özlüyorum evindeyken de eşime Bursaya gidelim diyordum :)

(19 puan) tarafından
Kaç gündür annendesin :)
(15,738 puan) tarafından
Dpgum yaptım hem annem de hem k.balidem de kalıyorum :)
0 oy
(8,212 puan) tarafından
Öyle değilim annemleri özlüyorum gidince özlem gideriyorum gittiğim yeri kendime zehir etmiyorum 
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Şırnaktan İstanbula geldim daha uçağa giderken ağlayarak gittim valla 15 gün kalıp döncem en fazla o da :D Şırnak a gidince de ailemi özledim diye ağlıyorum 
0 oy
(14,147 puan) tarafından
En guzeli hemen gun icinde gidip aksam evine donecek mesafede olmak 4 sene oldu icimde kaldi resmen hala alisamyrum

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 2,049 göst.
28 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
0 oy
36 cevap 1,865 göst.
0 oy
10 cevap 574 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,198 soru

24,108,471 cevap

332,828 kullanıcı

...