0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar yarın doktora gidecektik Diyarbakır araştırma Hastanesi'ne ama bugün aradım işte yarın için doktor var mı yokmu diye santral evet var dedi ama grevdeler muane ederler mi diye sordum onu bilmiyorum dedi. Koydeyiz arabamız yok sürekli gidemiyoruz hastaneye sizce grevdeki doktorlar hasta bakiyolarmi

4 Cevaplar

0 oy
(3,166 puan) tarafından
Randevun yoksa gitme canım. Sadece randevuluları alıyorlar 
tarafından
Oğlumun gözünu ameliyat etmişti iyileşmedi ondan götürecektik ama galiba riske atamam ya pazartesi tekrar ararım grev yoksa götürürüm
(3,166 puan) tarafından
Sen pazartesi götür kuzum. Uzakmış hastane riske atma. Ha acil bir durumsa acil servisler bakar görür
tarafından
Yok acil değil vala en iyisi pazartesi çünkü ameliyat olması gerekiyor tekrar acile götürsem bisey yapamazlar
-Reklam-
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Grevde ise bakmazlar hastanede bile olmuyorlar 
tarafından
He sağol canım ya valla gitsem doktor olmasa kalbim durur çünkü koydeyiz hep gidemiyoruz. Şehirde olsak hergun gidebilirim
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Hiç boşuna gitme benim kızımın bugün çocuk doktoru gönderdiği halde cildiye doktoru bakmadı üstelik sadece beni doktor gönderdi bakarmisiniz dediğim gibi kovdu odasından maalesef 
0 oy
(44 puan) tarafından
Benimde perinatoloji randevum vardı randevu yarın grev var p.tesiden sonraya sıra alın dediler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 197 göst.
10 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (583 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 96 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ceylancan (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eda00 (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 131 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Rabiaalver (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,728 soru

24,115,191 cevap