0 oy
87 göst.
Moda kategorisinde (194 puan) tarafından
Kizlar iki sorum olacak..

√ 18 haftada bebeginizi hissee sıklıgıniž neydi her gun mu yoks aara sira mi 

√ bu haftalarda nefes darligi falan cektiniz mi 

Eve adan cok.sicak  ama ev birazda olsa esiyor benim sanki kalbim sıkışıyo nefesim daraliyor .bir fenayim bugun

1 cevap

0 oy
(1,224 puan) tarafından
18 haftadabebek hareketi hissedilmez o hissettiklerin bagirsak hareketidir.
tarafından
Ne alaka en 14 haftalıkken hissettim
(1,224 puan) tarafından
Gayette bebek hareketi hissettigim dedigimiz sey bagirsak hareketleriymiş iste. Ben 21 haftalikken kipirtilar hissediyodum doktorum bebek hareketi saniyoruz ama degil 24 haftadan itibaren baslar o sanki bebek tekmeler gbi hissedilen sey bagirsak hareketleri dedi. Daha sonra arastirdim ve uzman ozeldeki doktorumda aynisini soyledi oyleymis
(1,224 puan) tarafından
Ay saka misin bacim sen tepkoye bak bide usenmeden yazmis ya. :D farkindaysan ben kendi bilgim diye idda etmedim her gebelik farklidir dedigininde aksine bir sey soylemedim sadece doktorun soyledigini soyledim oyleymis dedim issizmisiniz nesiniz ya
(1,224 puan) tarafından
Ay bi zahmet sinirini o gruptan cikar o zaman bana gereksiz yorum yapma yani ben burda hayir keisnlikle o bebek degil yanlis biliyosunuz diye diretmedim. Farkindaysan bende 21 haftalikken hissettim dedm doktor ona bagirsak hareketi dedi dedim ay cidden benimde sinir oldugum bi cok grup var bos yapiyolar ama gülüp geciyorum bu kadar kasmayin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 210 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde iki pirenses (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 277 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde iki pirenses (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aayfer (71 puan) tarafından soruldu
0 oy