0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (356 puan) tarafından
Ya arkadaşlar bunu çözümü nedir antibiyotik tek kullanımlı şase inan arık yıldım tekrar gitmek istemiyorum beni ne kurtarır

4 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
Sirkeli suyla taharetlen w 3 dk sonra tekrar yıka azaltır sürekli kuru tut iç çamaşırını sık değiştir sistit çok zor valla ya 
(356 puan) tarafından
Hemde nasıl şuan parmak uçlarım bile aızlıyor nasıl bir enfeksiyon nasıl bişey ben anlamadım canım geçmek bilmiyor teşekkür ederim bu arada
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sistit olduğuna eminsin di mi mantar değil?
(356 puan) tarafından
Eminim aşkım idrarım yanıyor mesaneden yani sıkıntı belli ağrı var belimde karnımda idrar yolu enfeksiyon belli yani mantarın oluştuğu yerde değilde mesane ağrıyor çok belli :((((
tarafından
Peki hamile misin? Ona göre ilaç önereceğim :)
(356 puan) tarafından
Yok balım gebelik yok ben bunu oldu bitti çekiyorum galiba kronikleşti
tarafından
piyeloseptyl 50 mg yazdır doktoruna bana çok dua edersin :)
(356 puan) tarafından
Valla Allah razı olsun ne diyim antibiyotik değilse para ile de alırom eczane ayağımın altı ne bu ilaç
(356 puan) tarafından
Antibiyotik mış bal ya evet yazdırmam gerek çok tşk ederim
tarafından
Canım iki güne falan direk rahatlatmaya başlar. İlaç mümessiliyim ben. Bu direk sistit için bir antibiyotik. Öyle ağır birşey de değil. İçin rahat olsun.
(356 puan) tarafından
Yok kafama takmadım hanı eczaneler artık antibiyotik i reçetesiz vermio ya ona sıkıntı ettim bnm aile hekimi gıcık biraz yazıvermez normal alacaktım hemen yarın
0 oy
(805 puan) tarafından
Vallahi güleceksin ama dişi kedim de sisit oldu . Biz araştırdık okuduk falan kızılcık dediler normal insanlar da kızılcık icmeliymis şerbetini. Neyse icirmedik biz kedimize sonra daha kötü oldu hayvan hastanesine gittik profesörden randevu aldık çünkü çocuğumuz gibi kadın bize ne dese iyi kızılcık suyunu bir çay kaşığı icirin dedi kesinlikle çeşme suyu icmesin dedi normal içme suyu verin dedi. Anaa benim kedi ertesinde güne mükemmel çiş yapmaya başladı:)) çok şükür bir daha olmadı hep dikkat eder bakarım 
(356 puan) tarafından
Vala helal olsun yüreğinr sağlık oda bir can sonuçta cnm
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Ben de çok arastirmistim urinonvef isimli takviye ilacı buldum arastirabilirsin 
(356 puan) tarafından
Hemen bakıyorum aşkım tşk ederim ya valla ilgili insanlar çok Allah razı olsun çok sağol
(4,847 puan) tarafından
Amin cümlemizden inşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
30 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Narininannesi (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
26 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emre1234 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (579 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,260 soru

24,069,896 cevap

330,594 kullanıcı

...