0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Oglum 15 aylık 9 ayımıza kadar hersey normaldi ama 9aydan sonra gece çığlık atarak uyanmalarımız gunduzleride surekli aglamalarimiz vardi normal cocuktur dedm ama suan dahada durmamaya hep aglama mizmizdı bi hica vardı bildigimiz oglumda boyle bisey oldugunu soyledi 

4 Cevaplar

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Ben doğduktan sonra başlıyor diye biliyorum çünkü bizde var ben hamile ve lohusa zamanımda korkutuluyordum oğlumda doğduktan sonra ağlamaları uykusuzlugu çığlık atarak uyanmaları ağlarken katılmasi nefessiz kalması vardı. Hocaya gittik hamdolsun o günden sonra düzeldi. 
(72 puan) tarafından
Bizim 8 aydan sonra baskadi hocada boyle soyledi
-Reklam-
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Sübyan muskası bizde kadın hamileyken başlıyor doğumdan sonra bebeğe takılıyor hamileyken kötü kötü kabuslar görürüm çünkü yaptırdım 2 hamilelikte de 
(72 puan) tarafından
Kabus falan cok goruyodm ama hic onemsemedm simdi oglumda boyle kotuleynce hocaya gosterdm oyle dedi
(1,017 puan) tarafından
Bide bizde şey yaparlar babam yapardı ah kurban olduğum o zamanlar da çok rahat ederim en huzurlu gecem olurdu. Baba kokusu evladını kalkan gibi sararmış babam üstünden çıkardığı kokusu sinmiş Bi atlet Bi gömlek vs bişiyi uyurken üstüme atardı kabus görmim diye şimdi bende bebeğime yapıyorum gündüzleri babası yokken ertesi akşam çıkardığı atlet tişört vs bişiyi üstüne atıyorum
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Her ne kadar inanmayanlar olsa da malesef boyle bi gercek var. Subyan mi yoksa nazar mi bunu da ayirt edebilmek lazim. Hamileyken sen korkutuluyo muydun? Oglum katilcak dereceye geliyodu o anlari asla anlatamam cok kotu hale gelmistik ne oldugunu anlamadan bir anda uykudan çığlık cigliga uyaniyodu saatlerce ne yapsak susturamadik ama meger nazardanmis. Subyanda olsa nazarda olsa bebege zarar verebilir o gosterdiginiz hoca cevsen vermedi mi
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Benimoglumda şom bi kac aydır geceleri ağlayarak uyaniyordu resmen uyandırmak için ole çaba sarf ediyordum ki kusana kadar yarım saat ağladığını hatirliyorum. Kaynanamin bi tanıdığı hocaya söyledik hoca çocuk çok çabuk nazara geliyor sürekli okuyun yaptıklarını ettiklerini kimseye söylemeyin göz önünde bulundurmayin dedi suya okumuş uflemis bir de dua yazmış derinin içinde koyup bize verdi ama şuan oğlum takmıyor hep çıkarmak istiyor biraz büyüsün ole takılacam. Ama instgramdanda bi sayfaya sordum oradaki kadında dediği bi başkası okuyup uflemesin niyeti ne okursa olsun onun enerjisi suya duaya geçer dedi ki dediği de oldu gibi çünkü bi düzelme olmadı 1 aydır ama ben sürekli okuyorum üflüyorum sürekli dua acıyorum canim.Nazardq olabilir Rabbım evlatlarımızı bütün kötü şeylerden gorunduk gorunmedik şeylerden korusun kötü niyetli kalpli gözlerden korusun 
(72 puan) tarafından
Amin amin bende surekli hep okurum sabahları aksamları kendimde evde Kuran okurum ama gozleri kapali gece bagira bagira aglaynca korkmaya basladk artık

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 845 göst.
17 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya00 (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 359 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde RmysaT (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,232 soru

24,083,438 cevap

331,324 kullanıcı

...