0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Herkesin bebeğime karışmasına sinir oluyorum. Tanıdıkları geçtim tanımadığım yolda gördüğüm biri bile bu bebek üşür diyor yaz ortasında nasıl sinir oluyorum. Hayır yani bu sıcakta çocuğu uzun kollu mu gezdireyim. Bime gittim az önce kasiyer bile diyorki üşümez mi. Üstte kısa kollu var altta uzun pijama. Size de çok karışan oluyor mu?

10 Cevaplar

0 oy
(9,233 puan) tarafından
Tabiki oluyor duyma cvp verme  codden üsür dedıgınde ee abla sen napıon de bak sok olcak 
(21 puan) tarafından
Ben insanları kırmamak için susuyorum o an. Sonra da diyorum ki keşke şöyle deseydim :-)Aklıma sonradan geliyor
(9,233 puan) tarafından
Söyle
-Reklam-
0 oy
(311 puan) tarafından
Tabiki oluyo ağzı olan konuşacak 

Tamam diyince kavga çıkmazmis

Haklısınız olabilir belkide diyip geçiştirince hiç muhabbetin devamı gelmiyo oh kafam rahat 

Bi sana bana değil birsuru anneye oluyordur eminim 
(21 puan) tarafından
Ya ben de uzatmamak için ılımlı cevap veriyorum ama sonra pişman oluyorum neden konuşturuyorsun karşındakini diyorum kendime. Bir iki olsa aldırmam ama her görenin aynı şeyi demesi artık gına getirdi
0 oy
(8,228 puan) tarafından
Bana karışan olmadı aileyi saymıyorum çünkü onlari karismis olarak görmüyorum. özellikle dışarıdan kimse yorum dahi yapmadı en fazla cok tatlı masallah dediler
(21 puan) tarafından
Ne güzel o zaman şanslısın. Bebeğimi gören önce seviyor sonra üşür bu diyor :-)
0 oy
(1,143 puan) tarafından

Nerde bi bebek görsem mutlu oluyorum.

Kimseye karışmam laf da söylemem ama dediğiniz gibi herkes bişey diyor. Ben kötü niyetli olmadıklarını bildiğimden gülüp geçiyorum, tamam diyorum. Kimse bir bebeğe bi laf söylerken kötü niyetli söylemez çünkü..
Sadece insanlar bebek görümce kendi bebeği olsa ne yapardı diye düşünüp hemen aklına geleni söylüyor. Annesi varmış babası varmış kimsenin umurunda değil.. Benimsemekle önemsemek arasındaki ince çizgiyi kaçırıyolar. 
(21 puan) tarafından
Haklısınız kötü niyetle söylemiyorlardır belki ama böyle konuştukları zaman anne kendini yetersiz hissediyor. Herkes bana üşür diyor ben acaba diyorum. Hatta eşime dedim acaba üşüyor mu niye herkes böyle diyor dedim. O da ağzı olan konuşur onları duyma sen biz en iyisini yapıyoruz terlerse hasta olur asıl çocuk diyor. Anneliğimi sorgulatıyorlar zoruma gidiyor
(1,143 puan) tarafından
Aynı bensiniz :) siz kendinizden emin olursanız hiç bi düşünce sizi yenemez. Siz iyi bir anne iyi bi babasınız. Bebek sizin bebeğinizin. Hasta da olsa iyi de olsa siz bakıyorsunuz sizin yani. He deyin geçin Boşverin takmaya hiç gerek yok.
Misal benim kızım 22 aylık oldu. ASLA ve asla kısa kollu giydiremiyprum. Sürekli bana bebek pişik olur kısa giydir diyolar. Ben Banaz hatta mihafazakar anne gibi görünüyorum bebeğim sürekli uzun kollu giyince. Ama benim elimde olan bişey yok. Ne şort giyiyor ne de kısa kollu. Kime söylesem Allah Allah diyip inanmıyor. Ne yapalım bizde böyleyiz.
(21 puan) tarafından
Uzun giydirsen suç kısa giydirsen suç desene :-) milleti memnun edemiyorsun. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için haklısınız❤️
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Tabiki oluyo ben artık bir sustum iki sustum baktım böyle olmuyo hepsine ben kötü anneyim böyle bilerek yapıyorum diyorum ma.l gibi bakakaliyolar
(21 puan) tarafından
Ben de böyle demedğime sonradan çok pişman oluyorum. Ben de böyle dicem artık:-)
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bende cocugumu şortla tişört le hatta zıbınla çıkarıyorum esimin ailesi esim karışmıyor ama birkaç kisi parkta otururken karıştı üşüdü üşüdü diyor kadını da tanımıyorum gülerek teyze titriyor mu oradan nasıl gördün dedim bankin karşısındaydı.Hee titriyor diyor dedim zaten gidiyorduk kalktım gittim falan boşver tanımadığın insanlari mi takacan?? Onceligin eşin çocuğun ve onun ailesi olsun hatta esinin ailesini de umursama.Ben 2 çocuk baktim annesiyim bnden iyi mi biliyorlar çocuğumu?? Kollarina da baktim sıcaktı sende böyle düşün onlari boşver.
(21 puan) tarafından
Tabi ki de takmamalıyım ama öyle herkes söyleyince insana kendini sorgulatıyorlar. Sonra haksız olduklarını anlayınca neden cevap vermedim ki diyip kendime kızıyorum. Psikolojik baskı aslında
(3,895 puan) tarafından
Eskiden bana daha cok karisiyorlardi cunku senin gibi susuyordum susma büyük falan deme herkese benden daha mi iyi bileceksiniz de tecrubeliyim derse ben çocuğumu kendi istediğim gibi yetistirmek istiyorum karışmayın de.Ya da tecrübeli olabilirsiniz ama karismaya hakkınız yok dersin bu benim sınırım dersin saygi duymazlarsa onlari görünce yolunu değiştir.
(21 puan) tarafından
Öyle yapıcam artık yoksa sinir hastası olacam cevap vermeye vermeye. Kafama da çok takıyorum zaten
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Canım küçük bebekler daha çok üşür. Bir de serin gidiyor havalar nerdesin bilmiyorum ama. Sen yine fikrine güvendiklerinin fikirlerini kulak ardı etme. Ama haklısın herkes de bir en anne benim havası bir bir şeyler... ❤️
(21 puan) tarafından
İstanbul'da yaşıyorum. Gündüz sıcak akşamları serin oluyor. Akşam çıkarken uzun kol giydiriyorum ama gündüz sıcakta da uzun kol giyilmez yani. Biz bile yanıyoruz. Yazık pişik olur sıcakta
0 oy
tarafından
Evet herkes karışıyor bende artık tanıdîğimsa gel sen bak diyorum değilse yoo diyorum geçiyorum bunalıyorum yoksa
(21 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsunuz
tarafından
Kasma kendini senin evladını senden iyi kimse düşunemez
(21 puan) tarafından
Aynen öyle teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim :*
0 oy
tarafından
Kiz ben sadece zibinla cikariyorum bazen bizede diyolar usemezmi diorm sen git hirka giy ustune bakalim durabilcekmisin
(21 puan) tarafından
Aynen öyle valla çok iyi yapuyorsunuz
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Asalaklar deseydin nn bu sicaktaaa ne giydirilicek acaba kışında ay çok kalın değilmi derler nsjdkd ayy ayy
(21 puan) tarafından
Aynen öyle bir türlü yaranamıyoruz Hep bir açık arıyorlar

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 359 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 204 göst.
+1 oy
9 cevap 521 göst.
17 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde BideBayilferiha (1,659 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 293 göst.

Kategoriler

1,474,285 soru

24,137,035 cevap

334,341 kullanıcı

...