0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (850 puan) tarafından
Nerden geldik bu apartmana ya bilmiyorum hepsi dengesiz insanlar. 4 katlı bir bina hiç temizlik yapılmıyor bizim alt kattaki yoneticiyim ben diyor bişey yaptığı yok. Ortak elektrigi her ay bir kişi ödüyormuş. 1. kattaki kişi ödemiyor o ödemeyince de yönetici denen adam şarteli indiriyor. Merdivenin elektriği olmuyor bide TV kanallari gidiyor iki gündür bunlar gene yok. TV izleyemiyoruz önceki ay da yaptı bunu gittim kendim buldum şarteli kaldırdım ama TV'ninki nerde onu edemedim. Ne yapmak lazım bunlara.

9 Cevaplar

0 oy
(1,225 puan) tarafından
O evden cikmak lazim.
(850 puan) tarafından
Geçen sene aldık canım ya kredi ödüyoruz 6 yıl var
(1,225 puan) tarafından
Ha kendi eviniz, kira sandm da. O zaman zor valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendi evinmi kiramı
(850 puan) tarafından
Kendi evimiz ya geçen sene almıştık. Geldiğimizde merdivenler leş gibiydi adama sordum bi senedir temizlenmiyor ki demişti.
tarafından
Buna rağmen o evi mi aldınız canım.  Keşke biraz araştırsaydınız
0 oy
(92 puan) tarafından

Şikâyet edeceksiniz,  yönetici yapacak

Ödemeyen kişi kiraciysa ev sahibinden istenmesi lazım 
0 oy
(14,928 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım valla nerde çokluk orda bo.kluk demişler oldum olası sevmem apartmanı tasindigimdan beli benim oturduğum apartman da öyle bahçenin suyunu keyfince kullanırlar para isterler şu lazım bunu yapcaz diye diye sömürüyorlar
0 oy
tarafından
Şikayet etmeniz lazım 
0 oy
tarafından
Ay bu benim apartman sanki . Birde komsularimin hepsi h.ay.va.n sever evde besliyorlar merdivenler tüyden geçilmiyor hadi onu da geçtim balkona falan cikartiyorlar rüzgarlı hava da tüm h.ay.vn tüyleri benim balkonda zaten binanın pisliği ayrı bir konu . Her ay illa merdiven TV gider biri ustlenip borcu öder yönetici falan da yok ay rezalet resmen bı an önce tayin çıksın diye bekliyoruz. Ev değiştirmek istedik 3 binden aşağı kira yok çok canım sıkılıyor benim de 
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Tovbeee nasıl Bi ev orası öyle herkes elektriğini ayırsın ortak elektrik mi olurmuş 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Moralini bozmak istemem ama çözüm çok zor. Birebir aynılarını yaşıyoruz hatta bizim binanın elektriğini kestiler, mühürlediler yani. Bebek, bebek arabası karanlıkta merdivenlerden inmek çok zor oluyor. Binada birinin başı çekmesi lazım yoksa olacak iş değil 
0 oy
(1,131 puan) tarafından
Çok bilgim yok ama Ortak çanak kullanıyorsunuz muhtemelen ..

Kendinize ait bi çanak alın.rvden kendiniz çekin kabloyu.

3 tl için otomatiği kestiren bi komşumuz vardı.. Eğer topluca yaşamayı bilmiyorlarsa müstakil eve çıksınlar. Acayip sinir oluyorum ben de bu durumlara.

Bizimde merdivenciye 5tl zam yapmadılar. Aylardır pislik içinde. Ben giriş katta oturuyorum. Herkes kendi kapısının önünü silsin dendi. Üsttekiler kafalarına göre biri salı diğeri çarşamba siliyor. Süoürünce benim kapımın önü toz oluyor. Bende herkes bi gün belirlesin hepimiz o gün silelim ben her gün yukarısın ın tozunu silmek Zorunda değilim dedim. En sonda da baktım olmuyor bana 100 tl desinler ben yine de vereceğim silmiyorum artık. Kim huysuzluk çıkarıyorsa o silsin. Bebeğim var evi bile zor temizliyorum dedim. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 413 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,135 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 224 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.

Kategoriler

1,472,780 soru

24,115,853 cevap

333,221 kullanıcı

...