0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Cuma günü eşimle kavga ettik bana yine hakaret etti bende bu sefer babamı aradım gelip beni al diye. O gece işe gidince gelip aldı telefonumu da evde bıraktım. Kaynana 10 defa aramış tabi açan yok eşimi aramış ben işteyim demiş eşim sabah eve gelince biz evde yokuz yani annesi yine bunu aramış neredesiniz diye oda ben evdeyim buse yok nereye gitti bilmiyorum demiş kaynanada annemi aramış buse evde yokmuş ordami annem evet burda yatıyor demiş ne zaman geldi diye sormuş annemde gece babası aldı demiş kavga etmişler demiş. Bunu duyan kaynana kocasını arıyor ankaraya gidelim gelin babasının evine gitmiş diye adamı tarladan çağırıp getiriyor tabi görümcelere birşey demiyorlar. Küçük olanda ansızın yola çıktıkları icin huzursuz olmuş beni aramış eşim açmış teli annesine gitti demiş. Annemi aradı konuştuk evet haklısın o şekilde konuşmaması lazım dedi kapattı ortanca görümce hiç arayıp sormadı karışmasına büyük de annemi aradı ben konuşmadım annemle konuştular. Ben dinledim sadece eğer benim anama babama yolda bir şey olsun ben şerefe.z kardeşimize senin kızını da aci biber gibi yakarım benim anam.babam eller gibi bir gelin yüzümü gördüde birde bunlarla uğraşıyorlar anlaşamıyorlar boşansınlar senin kızın senin evinde otursun benim dur.u kardeşimde çocuğunu alsın babamın dizinin dibine gelsin bu şekilde konuşuyor daha neler neler 1 saat o konuştu annem dinledi annem sadece tamam dedi . Çocuğunuza vereceğim onlara. Kayınbaba eşimize aldo geldi özür diledi eşim ben 5 10 gün daha kalıyım dedim kafamı toplamak için şimdi annemgildeyim ama bayramda ben bu görümceyle yanyana geleceğim ama.ben artık ondan tiksindim ben ne zaman eşimle sorun yaşasam bana olan nefretini kusuyor.  Sizce hoşgeldin falan gibi konusuyum mu yoksa gic mi konuşmayım

2 Cevaplar

+1 oy
(1,367 puan) tarafından
Konuşma tabiki. Eşinle aran bozulunca sana düşman kesen birine eşinle iyiyken de aynı şekilde devam et. Ne yani benim geoumcemle ilişkim eşimle ilişkime mı baglı
tarafından
Beni sevmediği bariz belli ama bunu eşimle sorunlarım olunca kusuyor. Aileden kimsede onun lafını ciddiye almıyor ama bosver duyma diyorlar.
(1,367 puan) tarafından
Görmemezlikten gel sende canım o zaman merhaba merhaba
-Reklam-
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Konusma tabikide tavrını koy 

Yapıcı değil yikicilarmis

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 701 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ilknur17 (670 puan) tarafından soruldu
0 oy