0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar oglum 6.yas 9 aylik suan. Fazla zayif 19 kilo gecen oksurugu icin doktora gittik doktor 5 yas 3 aylik cocuk kilosuyla uyumlu dedi goren herkes cok zayif diyor resmen bir deri bir kemik kaldi. Surekli top oynuyor asiri haraketli bir cocuk. Sorum su ne yapsam faydali olur kilo alabilir kendini toparlayabilir. Basina gelen bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi

2 Cevaplar

0 oy
(12,959 puan) tarafından
Benim oğlumda 6 yaşında 19 kilo banada sınırda dedi her sabah aç karnına keçi boynuzu özü veriyorum iştahı biraz açıldı çok iştahsızdı bizimki 
(18 puan) tarafından
Bende gun icinde keciboynuzu ozu veriyorum oksurugune de iyi gelir diye Benimki gunduz hep top pesinde disarda dogru duzgun birsey yemiyor ama aksam eve gelince 10 dk da bir acim ben diyor surekli birseyler atistiriyor. Akciger iltihaplanmasindan tedavi goruyor suan doktor iyilessin kilosu icin de birseyler yapariz dedi ama ben biran once toparlasin diye bakiyorum.
(12,959 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah toparlar lar bir an önce
(18 puan) tarafından
Insallah cok sagolun
-Reklam-
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Keçiboynuzu özü yerine hakiki pekmez ver iki yemek kaşiği kahvaltidan sonra,  öncesinde verirsen enerji verir yemek istemez. Somon baliği yedir yağli olduğu için hem kilo alir hem gidali besler yemeklerine hep et kullan kemik suyu kullan sevdiği yediği meyvelerden ver. Abur cubur asla yedirme 
(18 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Balik pek sevmez ama kemik suyu denicem cok yemek secen bir cocuk insallah toparlariz
(1,134 puan) tarafından
Sağlikliysa zayif olsun canim boşver ergenlikte toplar kendini o merak etme diyosun bide çok hareketli diye nasil kilolu olsun ki kibarcaysa bide kilo almaz benim kizimda öyle
(18 puan) tarafından
Tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Persephone (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
0 oy
5 cevap 367 göst.
17 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Monilu (270 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,672 soru

24,062,059 cevap

330,171 kullanıcı

...