0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar sabahtan beri kızımın başında ateş var 38 37.8 38.5 gibi ve ağzının içinde ateş gibi 1 saat önce calpol verdim ama halen düşmedi. Köpek dişleri çıkıyor bez koymama izin vermiyor uyuyor ama 10 dk da bir ağlıyor. Ne yapabilirim düşmesi icin

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Limonlu çorap giydir  cnm bide üstünü aç zibinla kalsın düşer şimdi telaş yapma dis ateşi okur
tarafından
Bir zıbın birde ince bir pijama var canım bacakları birbirine surtmesin diye. Yapayım onuda sıçrıyor sürekli oyuzden uyuyamiyor
tarafından
Cnm limonlu çorap çok iyi gelir dene
-Reklam-
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Bogaz da olablir diste.biz nezman dis cikarsak hasta oluyoruz karisiyor.insallah hemen cikar acisiz
tarafından
İnsAllah canım çok zor dün hiç birşey yoktu dışarı çıkardım eve geldik uyudu sabah 5de uyandı o saatten beri huysuz başı ve ağzı ateş gibi
(3,101 puan) tarafından
Blirim ben aylardir cekiyorum ya.daha yeni patladi da  rahatladik cok sukur.ama yarinda devam ederse bi gotur belki dis degildir.bogaz enfeksiyonu falandir
tarafından
Köpek dişi bayağı kabarmış beyazlamış patladı patlayacak ama bekliyor işte ne öksürük ne başka birşey yok sabah birden ateşlendi boğaz olsa belli olur
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Çörek otu varsa ayaklarına sur birde genelde dış kaynakli olunca pek önemsemiyor doktorlar ama sen genede kontrol et
tarafından
Var canım limon yaptım şimdi o kurusun onu süreyim
(1,259 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım biran evvel atlatin inşallah
tarafından
Amin insAllah sağol canim
0 oy
tarafından
Benim oğlumda şuan öyle başını bekliyorm 3 yaşında calpol dolven verdim dönüşümlü akşam iyi geldi ateş baya düştü şimdi yine çıktı ya
tarafından
11de verdim calpol daha yeni etkisini gösteriyor ayağımda sallıyorum bırakınca ağlıyor hemen
0 oy
tarafından
Benim kizimda da vardı bugün biranda gözleri falan kaydi kitlendi canimdan can gitti havale gecirmis şimdi hastanede yatiyoruz

Sadece ateşi vardi 
tarafından
Çok geçmiş olsun canım çok şükür bizde otel birşey olmadı ama gece boyu ağladı kucağından inmedi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
0 oy
6 cevap 190 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canikom (1,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 255 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,312 soru

24,056,545 cevap

329,936 kullanıcı

...