0 oy
219 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,403 puan) tarafından
s. a kızlar bisey paylaşmak istiyorum. ayıptır söylemesi yani yanlış anlamayın övünmek için yazmıyorum ama iki gündür canımı sıktı eşimde söyleyince kötü hissettim. elimin lezzeti çok iyidir çok güzel yemek yaparım yemek yapmaya bayılırım daha doğrusu kendimden tarif felan da çıkarırım son 5 6 aydır ne yemeklerimin tadı var ne tuzu eşim de geçen bana dedi senin yemeklerine noldu isteyerek yapmıyor musun dedi. çok üzüldüm. herkes de overdi hatta bana çok yemek yaptıran da olurdu şimdi niye öyle. oldu acaba

8 Cevaplar

0 oy
(916 puan) tarafından
Evet nazar olabilir 
-Reklam-
0 oy
(12,994 puan) tarafından
Yani bilemedim ara ara el ayarı kaçtığı oluyor bir ara benşmkiler de lezzetsiz oluyordu sonradan toparladım 
(1,403 puan) tarafından
çok uzun oldu bu kendim bile yiyesim gelmiyor baza
0 oy
(662 puan) tarafından
Abdestli dualı yap canım geçer inşallah 
(1,403 puan) tarafından
sürekli besmeleyle duayla yaparım busefer çok değişik
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Yanii elinin lezzeti değişecek deil ya ürün de aynı ürün muhtemeln nazardır
(1,403 puan) tarafından
nasıl kurtulacam. ve elim 3 defa yandı bu kaç ay icinde
(1,391 puan) tarafından
Kendine bol bol oku ve okut. Yemeğine başlamadan önce Ettehiyatü ve ihlas ile başla hazırlayıp kapağını kapatana kdr da nazar ayetleri oku.
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Olabilir canım neden olmasın ki. Bi anne babanın evladına nazarı değebiliyor çok sevmekten. Kem göz değildir ama çok övüldüyse bile değebilir kendi kendine bile değsirmiş olabilirsin.
(1,403 puan) tarafından
Etrafımdaki herkes bilir tabi Bi yere gitsem o yemeği yapsam muhakkak derler sen mi yaptın diye çok söylerler.
(1,017 puan) tarafından
Nazardır kuzum okut kendine 2 3 defa
(1,403 puan) tarafından
sağol canım
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Yani 5 6 ay çok uzun zaman nazar olabilir 
(1,403 puan) tarafından
ya Bi kurtulsaydim
(1,334 puan) tarafından
İnsaAllah canim dua felan oku yaparken
0 oy
tarafından
a.s canim. bi komsumuzun da yaptigi her tursu super tutuyormus o kadar guzel oluyormus ki.. bi arkaasi tursusunu goruyor ve yorum yapiyor olumlu anlamda. o gun bugundur kadinin tursulari tutmuyor. nazar olmus olabilir. 7 fatiha 7 ayetel kursi 7 ihlas 7 felak 7 nas surelerini abdestli bi sekilde okuyup ufleyin ellerinize ve kendinize. insallah eski lezzetine kavusur yemekleriniz❤️
(1,403 puan) tarafından
sağol canım inşallah
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Nazar  oluyor tabi cnm benimde yemeklerim güzel olur çok özenerek yaparım eşim üstüne tanımam der her zaman pogacalarm ve açmam  çok güzel olurdu puf puf yumsacik ektim.seninki çok güzel oluyor benimki olmuyor diye diye  bir kaç defa daha yaptım ama.olmadi tutmadı sert oldu gerçekten nazar var ve Rabb'im kem gözlüklere ve haset edenlere fırsat vermesin 
(1,403 puan) tarafından
amin inşallah canım

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 532 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde YiğitAli'm (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 307 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,834 puan) tarafından soruldu