+2 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
Aman sevdiklerime yük olmayayım aman eşimin istedigi olsun aman çocuğum mutlu olsun diyerek 6 yılım gitti ama benden iz kalmadı sanki yani evlilikten soğudum zaten cocuklugumdan beri zor bir hayatım oldu hep fedakarlik yaptim artik kendim için yaşamaya karar verdim.Kendim için bir şey yapmaya karar verdim.Sizler benim yaptığım hatayi yaptınız mı? Yapiyor musunuz??

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bundan sonra kendin için yaşa
-Reklam-
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Hayatta böyle bişey değil mi zaten. Hep karşımızdaki için çabalarız. Ama karşımızdaki de bizim için çabalar. Yani bizim evliliğimizde öyle ben eşim çocuğum için kendimden fedakarlık gosteririm eşimde ben ve çocugum için fedakarlık gosterir kendinden.
(3,895 puan) tarafından
Ben eşim için çok cabaladim o ailesi için cabaladi
.Benim için ilk 2 yil biraz caba gösterdi ancak sonra ben senin için şöyle yaptim dedi.Yani ben onun için daha fazla çabaladim.Çok maddi destek verdim kendi dişlerimi yaptiracaktim benim dislerim biraz önde konuşma zorlugu cekiyorum bu yuzden yaptiracaktim ama parayi altinlari kocama verdim. O istedigini yapsin dedim simdi ben okulu bitirsen çalışsam yaşim anca 30 olacak gençliğim gitmiş gibi hissediyorum çok hayalim vardı 30 yaşdan sonrasina kaldi.Simdi bir kuzenim var 20 yasinda calisiyor istedigi gibi geziyor karişani yok hep mutlu gülümsüyor ben gülümsemeyi unuttum.Ona o kadar imreniyorum ki yani kendim için üzülmeye başladım geç te olsa bir şeyleri farkettim gercekten insanlar fedakarligimizi haketmiyor artik kendim için yaşayacagim.
(3,192 puan) tarafından
Kuzu sen yaptığın fedakarlıgin karşılığını görmemişsin ondan yorulmuşsun. Benim eşim olsa asla dişimi yaptırcgim parayı almaz daha da teşvik eder yaptır diye. Öyle bir eşe sahipsen boşver hayatını yaşa.
(3,895 puan) tarafından
2 çocuğum var.Bu zamana kadar dogru dürüst hayatı yaşayamadım.Artik dogurmayacagim kariyerim başarım hayatimla insanlari konuşturacagim.30 yaşımı 20 yaş gibi yaşayacağım.
(3,192 puan) tarafından
Rabbim istediklerini fazlaca versin inşallah
0 oy
(153 puan) tarafından
Bence her insan hayatında bu hatayı bir kez yapmıştır. Şanslı isek bu hatayı fark ederiz. Yoksa ömür boyu kendimiz için yaşamayı unutup başkaları için saçımızı süpürge ederiz. Ve hayatta bir iz bırakamadan ömür biter..
0 oy
(14,746 puan) tarafından
Sanırım yapıyorum hep bi karşımdakini memnun etme isteği oluyor önemli günlerde dahi herkes hazırlanır eder ben su isi de yapıverem şurası kalmış derken bi bakmışım kendim hazir değilim misafirler gelmis
0 oy
(32 puan) tarafından
hatanı farketmişsin artık buna göre yaşa birdaha dünyaya gelmiycez sonuçta
0 oy
tarafından
İlk önce hayatımı ön plana koydum. Bu zamana kadar evlendiğimde ukte kalmasın içimde dediğim herşeyi yaptım okulumu okudum, işe girdim çalıştım, gezdim, tozdum, para biriktirdim, yatırım yaptım 28 yaşında da evlendim şimdi de hamileyim. Ama eşimle de bekarken yaptıklarımı yapıyorum yapabiliyorum. Şimdi kızımızı bekliyoruz kızımız doğsun üç kişi yapıcaz herşeyi inşallah. Eşim bize fedakarlık yapıyor, ben de kızımla eşime fedakarlık yapıyorum. Zaten herşeyi ortak yapıyoruz sorumluluğunu ortak alıyoruz iyisini kötüsünü birlikte ortak yaşıyoruz. 
(3,895 puan) tarafından
İyi yapiyorsunuz.
tarafından
Hayat ertelemeye gelmez. Hayata bir kere geliyoruz. Başkaları için kendimden ödün vermem. Böyle büyütüldüm Allah kısmet ederse kızımı da öyle büyütücem.
0 oy
tarafından
Bende aynı böyleyim. Annesiz babasız büyüdüm aneanemin yanında sığıntı gibiydim istediğşm sast uyuyamazdım bile onlar mutsuz olmasın diye ne derlerse onu yaptım. Evlendim eşimin ailesinin maddi durumu iyi değildi 5 yıl onları idare ettim. 4 yıl olucak evimizi ayırdık şimdi eşim üzülmesin kızksrım mutlu olsun diye diye sonuç 28 yıllık boşa giden bir hayat. Bir sürü stres kaynaklı hastalık sinir ve bir beyin tümörü. Bende artık kendimin kıymetini biliyorum ama giden gitti
(3,895 puan) tarafından
Bnde annesiz babasiz büyüdüm şükür ediyorum ama  yaşamaktan yoruldum.
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Annem der hep; hayatta öncelik kendin olmalı ne çocuğun ne eşin. Sen kendini mutlu edersen etrafındakilere de faydalı olur mutluluk sacarsin
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Hayır oyle birsey yapmadım yapmam da sanki ben beencilim
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Ben hep kendim çocuklarum ve eşim için yaşadım 4 yıllık evliyim hiçbir şeyimden ödün vermedim sende öyle ol boşver istediğin gibi yaşa 
0 oy
(402 puan) tarafından
Küçüklüğümden beri hayatımı erteliyorm çocukluğumu yaşayamadım gençliğimi yaşamadım okuldan eve gidio temizlik yemek yapardm gözüm herşeyde kaldı bir kere bile arkadaşlarımla dışarıya çıkmadım hep önceliğim başkaları oldu 
(3,895 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
14 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (153 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 696 göst.
+2 oy
4 cevap 203 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aniskomhakli (1,202 puan) tarafından soruldu
+1 oy