0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (762 puan) tarafından
Kizlar ne zaman yatar param acaba

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen kendi altında ,4 kişi yaocan oyle
(762 puan) tarafından
Yani 4 ksii kaydetmeden olmuyomu parami alamiyomuyum
tarafından
Yok 4 kişi yapicaksin öyle
(762 puan) tarafından
Suan afalladim ciddenmi yaa ben bosuna mi ugrastim o kadar gorumceden uye oldum gorumceye para yaticak alcaktim ondan
(1,467 puan) tarafından
4 kişi şart değil en fazla 4 kişiyi davet edebiliyorsun sen kimi davet kodunla üye yaptım bir kişi 250 chip para 4 kişi 1000 chip para en az 1 kişi en fazla 4 kişi olcak  davet edebildin mi birilerini davet kodunu verip yaptırabildin mi
(762 puan) tarafından
Evet canim aslinda soruyu yanlis sordum ben benim gorumcem uyeydi ondan kendime davet kodu yollayip ben uye oldum
(762 puan) tarafından
Tek kisiden de 250 tl yatar degilmi
tarafından
Evetttt ama grumcene yatar
(762 puan) tarafından
Alcam ondan ;))
(762 puan) tarafından
Ne kadar surede yatar canim peki
(1,467 puan) tarafından
Sen de davet kodu alacaksın ve senin kendi davet kodunla birilerini davet ettireceksin üye yapacaksın o şekilde olur kuzum 1 saate yatar bide cnm
(762 puan) tarafından
Ben uye oldum ya simdi benim kodumla da birisi uye olmasi sartmi 250 tl alabilmek icin
Sagolasin canim insallah yatar
(1,467 puan) tarafından
Görümcenle anlaşıp o şekilde yapmışsan görümcenin davet koduyla olduğu için para ona yatar ve alırsın ondan kuzum ama onun dışında eşin olur kardeşin olur anne baban olur davet ettire bilirsen çok iyi olur şu zamanda bn yapamadım siz yapabiliyorsanız yapın son bir gün yarın son
(762 puan) tarafından
Kiz onuda zorla yaptim esiminde hesabi vardi kimse yanasmiyo yapmaya bari ben uye olayim baskasindan dedim o sekil yaptim sen uye degilsen sende akrabandan kod al yap kendine
(762 puan) tarafından
Sana sonrs parani yollasinlar yada ordsn direk alisveris yap canim bence
(1,467 puan) tarafından
Bn de bu chip para için oldum zaten kuzum kimliğim eskiydi diye olmadı başta gittim kimliği bile yeniledim ama davet ettirecek kimseyi bulmadım bu kez anlayacağın emeğim uğraşım boşa gitti
(762 puan) tarafından
Ayy seninki daha kotuymus canim yaaa keske elimden bisi gelse canim ama inanki benimde 4 gorumcem var biri yanasti tek o da zorla kziima bayramlik alicam diye
(1,467 puan) tarafından
Nasipte yokmuş cnm zorladık olmadı vardır bunda da bir hikmet diycez bnm kendi kardeşilerim uğraşmadı senin görümcelerden bi tanesi çıkmış yine iyi
(762 puan) tarafından
Aynen oyle canim nasipte yokmus dedigin gibi dogru haklisin aslinda gorumce bisi de yapmasi tek davet kodu yolladi ama yine de sagolsun
(1,467 puan) tarafından
Güle güle harca cnm inan o da bişeydir yavruna bi kıyafettir bi bezdir illaki bi açığı bi ihtiyacı kapanıyor artık şu zamanda neye nereye para harcayacaz nerden kısıcaz şaşırdık şimdiden güle güle kullanın gelir gelmez sipariş ver hepsi buradafan olur lcwden olur migrostan bnm bildiğim yerler bunlar yeterki gününü geciktirme 30 Haziran'dan. Sonra o da gider
(762 puan) tarafından
Aaa ciddimisin 30 hazirana kadar harcamak mi lazim mis
(762 puan) tarafından
Sagolasin canim allah razi olsun gercekten oyle nr yazikki para dayanmiyo artik
(1,467 puan) tarafından
Normalde bir ay süre olması gerekiyordu kampanya yıl sonuna kadar geçerliydi bu ay sonuna kadar yapmışlar o yüzden de paranı da yarın son gün kullan hemen
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
4 kişi üye olucak sonra para alabiliceksin sen üye olunca senin üye kodunu girdiğin kişi aliyo parayı 
(762 puan) tarafından
Ayy cok sacma yaa pisman oldum ben sandim uye yaptigin kadar para aliyosun peki iptal edebiliyomuyum uyeligimi
(9,610 puan) tarafından
Müşteri hizmetlerini arayıp hesabını kapattırabilirsin
(762 puan) tarafından
Tamam canim sagolasin
0 oy
tarafından
Alamican. 4 kişiyi üye yapman gerek kodunla.
(762 puan) tarafından
Sinirim bozuldu yaa bu ne bosuna cabalamisiim sabahtan beri musteri temsilcidsine baglanmaya calisiyorum
(1,953 puan) tarafından
Nasil bağlandın kiz ben saatlerce uğraştım baglanamadim
(762 puan) tarafından
Kiz bagladim 2 defa kimligimi okumadi inat ettim iannki sabahtan beri 5 defa islem yaptim
0 oy
tarafından
Üye olman yetmiyor 4 kişi de üye yapman lazım 
(762 puan) tarafından
Tek kisi uye yapsak 250 tp alinmiyomu yani

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 231 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 372 göst.
0 oy