0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından
Kızımda 9 ay kustum serumla yaşadım resmen koku hassasiyetimde çoktu bu gebeliğimde bel ağrısı sivilcelenme ve nadir bulantı var böyle farklı olup cinsiyet farklı olan var mı

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
iki gebeligimde cok farkliydi ikiside kiz :)
(5,268 puan) tarafından
Nasl farkluydi mesela
-Reklam-
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Ben hiç kusmadım hafif bulantılarla bitti ve kız rabbime şükürler olsun:)
(40 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun için :)
(1,024 puan) tarafından
Rica ederim kafam karışık kusura bakma rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(40 puan) tarafından
Amin canım çok sağolasın
tarafından
ilkinde hamile gibi dgldim kusma bulanti bilmedim 9 ay ceylsn gibi seke seke gezdim : D 2. de vah vah ettim
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Kızım da bende 9 ay kustum ama oğlumun çok güzel geçti 
(40 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun için bende aynı öyle şimdi acaba erkek mi diye merak ediyorum insan farklıyı tatmak istiyor
(1,603 puan) tarafından
Benim 3.hamileligimde de kesin bu erkek dedim çünkü oğlumun belirtilerinin aynısiydi dr erkek diyince hiç şaşırmadım ama kollarıma almak nasip olmadı
(40 puan) tarafından
Üzüldüm canım diğerlerine sağlık versin rabbim bende erkek hissediyorum bazen kız
(1,603 puan) tarafından
Rabbım gönlündekini nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde
(40 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ediyorum
0 oy
tarafından
Ayazimda klozetin başında yatıyordum resmen ama buda erkek ara sıra mide yanmam oluyor
(40 puan) tarafından
Sağolasın canım hayırlısı diyelim:)
tarafından
Amin canım inşallah :)
0 oy
(916 puan) tarafından

Kızım var ve nerdeyse doğru düzgün kusmadım ;) her gebelik farklı oluyor :D

(40 puan) tarafından
Ben kızımda çok kötü oldum :))
(916 puan) tarafından
Neyden kaynaklanıyor bilmiyorm ama iki kızında bi akrabam tam tersi olayalr yaşadı ilk kızında çok kötü oldu 9 ay boyunca ama ikinci kızında bir dega öğürmedi
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Bnde kizimda cok kotuydum ama bu gebeligim güzel masAllah bnde merak ediyorum 
(5,268 puan) tarafından
Amin saolun 16 haftalik oldum :) senin kac canm
(40 puan) tarafından
Nasıl belli olmadı mı canım daha tahmin nedir 8 benım daha
(5,268 puan) tarafından
Yarin randevum var canm bakalm soylicek mi
(40 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin canım benim banada yazar msıın belli olursa
(5,268 puan) tarafından
Amin inşAllah saol canm yazarm tabi :)
0 oy
(5,157 puan) tarafından
Bunlar cinsiyet belirtisi değil canım ablamla bebeklerimiz aramızda 1 ay ve ikimiz de aynı şekilde bulantılar yaşayıp aynı şeyleri aserdik tuzlu ekşi gibi onun bebeğinin cinsiyeti kız benimki erkek oldu :)
(40 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir canım hamilelikten hemileliğede ama bazı anneler farklı gecirince gebelik farklı olabiliyor kimilerini kızın salgıladıgı hormon zor geçirtiyor kiminin erkeği
(5,157 puan) tarafından
Tabi ki değişiyor canım bana çok ekşi yiyorsun kız olur dediler ama cinsiyetimiz erkek. Kişiden kişiye değişiyor demek ki
0 oy
tarafından
Benim bı kızım vardı hep bulantım vardı ikinci hamileyim aynı dediğiniz herşey birebir ve erkek dedi doktor 14 haftalıkken aynı bel ağrısı sivilce az bulantı hep bni tarif etmişsiniz ve erkek sizin de inşallah rabbim gonluze göre verir
(40 puan) tarafından
Çok sevindim canım rabbim sağlıklısı ve hayırlısını nasip etsin ama insan değişiğini arıyor
0 oy
(2,855 puan) tarafından
İlk bebeğim de bulantım yoktu güzel bir hamilelik geçirdim ikinci de annemden emdiğim süt burnumdan geldi bulantı kanama düşük riski vs her şeyi yaşadım iki bebeğim de kız 
0 oy
tarafından
Hahaha az önce esimin arkadaşı da eşime demiş benim eşim 5 aylık hamile sürekli kusuyor bizim oğlumuz olacak ekşi yiyor demiş benim eşimde benim ki de öyle sürekli kusuyor tatlı birşey yiyemiyor demiş oda seninki de erkek o zaman demiş  hahahaha bence alakası yok sanmıyorum yani sağlıkla al kucağına 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Ilk gebelımde hıc mıdem bulamadı. İkincide 9 ay dogurana kadar mide bulantısı cektım. Ikısıde kız. 2 oglumda bırınde hıc bulamadı dıgerınde 6 ay mide bulantısı yasadım. Ikısıde erkek. Hıc sanmıyorum belirtilerle bellı olacagını

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 149 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sedaoykum111 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 445 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.

Kategoriler