0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar içli köfte tarifi verebilir misiniz kaç yıldır deniyorum oluyo ama tam isteğim gibi olmuyor hamurunu tuturamiyorm böyle 15 20 tane ciksada yeterli ben genelde haşlarim biz öyle seviyrz varsa püs noktanız paylaşabilirminiz

5 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
Valla bacım verimde içli köftelik bulgur var Diyarbakırda ben Eskişehirde çok aradım bulamadımda Diyarbakırdan getiriyorum irmikle karışık oluyo o 
tarafından
Evet diyarbakirda bulguru bulunuyor ama benim yaşadığım yerde yok ben irmik ve köftelik le yapiyrm hep olmuyo ama istegim gibi
(6,077 puan) tarafından
Ben 1 su bardağını yarım su bardağı ılık suyla ıslatırım biraz sert oluyo yumurta koyuyorum birleştirsin diye sonra yoğuruyorum sende 2 bulguru eşit karıştırıp benim gibi sene
-Reklam-
0 oy
(1,467 puan) tarafından
İkisini eşit bırakırsanız ve hamurunu tuttabikirseniz yani ne çok sert olcak nede çok yumuşak mesela bir çorba tabağı irmik bir çorba tabağı da köftelik bulgur olcak önce kısır ıslatır gibi ıslatın bırakın dinlendirin daha sonra azar azar yoğururken ıslatın suyuna dikkat edin fazla kaçırmayın yoğurunca ara ara deneyin örnek olarak âçıp deneyin öylelelikle anlarsınız tutturursunuz bn yapıyorum beğeniyorlar soruyorlarda nasıl yapıyorsun diye
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Canım instagramda zeynolu tatlar var onun tarifini yapıyorum bende tam oluyo bi bak istersen çok güzel tarifleri tutuyo hep
tarafından
Sag ol canm
(1,737 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Nefis yemek tarifindeki berivan Sercan in tarifini yapıyorum çok da güzel oluyor hiç de catlamiyor 
tarafından
Hmm bakiyim bi
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Gülüm ince buluru ıslat o suyu çekip şişince irmik kat salça kat biraz un biraz tuz ben ele yapışan bi kıvam şekliyle yapıyorum elimi ıslata ıslata severek yiyoruz
(1,831 puan) tarafından
1 tanede yumurta kır iyice yogur unutmusum yumurtayı
tarafından
Canm irmik içinde yumuşuyo mu sonra kati kalmasın
(1,831 puan) tarafından
Yok kuzum yumusuyo ben bi sıkıntı yaşamadım hep öyle yapıyoruz annemde öyle yapıyor o da adanalı bir aile dostumuzdan öğrenmiş yanlış dediğim gibi ele biraz yapışcak hamuru çatlamaması için elini ıslatarak şekil verebilirsin
(1,831 puan) tarafından
Sıcak suyla ıslatıyoruz bulguru
tarafından
Teşekkürler çiçeğim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 585 göst.
0 oy
5 cevap 196 göst.