0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geçen kontrolumuzde soylemistm aslinda doktora yuzu falan mama icerken cok kizariyor diye mamasi degistiedim dedim opmeyin sık yıkayin demisti özel olarak kollarini soylemedim cnku bakti bisey demedi ya baska doktora gotursemmi kizlar normalmi olan varmi bu sekilde 5 aylik oglum

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

bu sekilde kizlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bile oluyo ya hava çok sıcak ondan canım yine istersen önce sağlık ocağına göster 
tarafından
Tesekkurederim canim  zaten aşırı terliyor saglik ocagi bakmiyor canim ya direk acile götür diyor geçen baska bseyden goturmustum atesine bakti 37.2 ydi hemen acile gotur diye beni telaslandirdi
0 oy
(387 puan) tarafından
Cnm benim kizimdada oldu ama ozman hava sicak degildi isilik olmasi imkansizdiyani bianda oldu sonra gecesi ateslenmrye basladi sabah hemen doktora goturdum bogazi iltihaplamis disa vurmus dedi doktor.ama bizimkinde baya heryerde vardi
tarafından
O kadar cok fazla yok canim ama bi kac gundur boyle cogalirsa acile gotururm artik

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
8 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (7,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Poncikhanim (1,581 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
20 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 209 göst.
5 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,048 soru

24,119,621 cevap

333,404 kullanıcı

...