0 oy
788 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (473 puan) tarafından
Ya kızlar Allah aşkına bana akıl verin. Benm büyük kızım bir ay sonra 3 yaşına girecek. Yeni doğum yaptım bir aylık ta kızım var.  Buyuk olan artık beni deli ediyor. Sözümü dinlemiyor ne dersem tam tersini yapıyor. Üstelik vurma huyu var. Bebeğe de vurmaya çalışıyor. Bize zaten bildiğiniz şiddet uyguluyor. Bazen beni deli ediyor dayanamayıp bnde ona iki tane vuruyorum eline koluna. Çünkü canımdan bezdim artık başıma ağrılar giriyor. Yüz kere.yapma dediğim şeyi gözümün içine baka baka inat edip yapıyor. Ki çok akıllı bı çocuk herseyi biliyo konuşuyor fln. Yemek yiyorum hiç ummadığım bı anda saçıma yapışıyor git diyorum inat ediyo. Vuruyo ısırıyor. Bu bebekten sonra daha da arttı. Benm bebeğin uykusu da çok az gündüz full uyanık yanından kalkamiyom büyüğün kokusundan. Sorum şu ki bu aralar büyük kızımla hep bı kavga halindeyiz. Ona bağırıyor ve arada kendimi tutamayip eline koluna uyarı amaçlı vuruyorum öyle çok sert değil ama canı yanıyor. Sonra vijdan azabı çekiyorum. Ama inanın sabrım bitiyo ki ben çok sabırlı bı insanım. Sanırım iki çocuk psikolojisi ve lohusalık ta var. Sizde yapıyor musunuz bunları. 

21 Cevaplar

0 oy
(220 puan) tarafından
Yapma etme diyince daha ck tersine yapıyolar sen onu görmezden gel yaptıklarını fazla üstüne gitme belki değişir huyu ama vurma konusunu bilmiyorum nasıl bırakır 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 297 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Syma (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 323 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,958 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 187 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 06_nur_66 (49 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 698 göst.
29 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,209 soru

24,013,330 cevap

327,880 kullanıcı

...