0 oy
475 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (437 puan) tarafından
Hanımlar merhaba yakın bir zaman önce hamilelik gecirdim hamileliğimin 3. Ayında kaşıntı başladı ama hangi doktora gittiysem hamilelik kaşıntısı diyip geçiştirdiler zaten yaşadığım il de bir devlet hastanesi bir tanede özel hastane var neyse ben 2 ay önce doğum yaptım benim kaşıntılarım bir türlü geçmiyor geçmeyiple kalmayıp kocama sıçradı doğum için memlekete geldiğim için burda bir üniversite hastanesine gittim örnek alıp tahlil yaptılar ve **** olmuşsun dediler size sorum şu 2 aylık bebeğime bulaştırmamam için ne yapmalıyım ve **** olupta kurtulan varsa lütfen yardımcı olsun kendimden korkmuyorum oğlum olacak diye çocuğuma dokunamıyorum ne yapacağımı şaşırdım

9 Cevaplar

0 oy
(316 puan) tarafından
Bebeğe bulaşmıştır bende 1 sene sonra kurban olduğum Allah’ın izni ile yeni atlattım ve çocuklarımla beraber en çok onlar yıprandı
(437 puan) tarafından
Bebeği kontrol ettim şimdilik bişey görunmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bı krem var ismini bilmiyorum eczacı mutlaka bilir. Surup 3 gün duş almayacaksin bulaşık yıkamayacaksn 3 günün sonunda duş alınca **** da bitmis oluyor. Ama bu sırada çarşaf yorgan herseyi yüksek ısıda yikaman lazım 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Canim bizde gecen sene bu siralar olduk cok zor atlattık.  2 tane kullanabileceğiniz ilaclar var 1. Eczane bi karisim hazırlıyor ama cok fena kokulu bi ilac 3 gün kullanıyorsun 

2. De capi cade diye bi vücut sampuani var intermette fiyatı daha uygun ondan alip bide doktora kwellada diye bi losyon var ondan alıp  ikisini kullanacaksin. Onlarin kullanma talati var eger alisrsan sana nasil kullanman gerektigini anlatirim. 

3. Olarak da bütün evi sirkeli suyla sil camasirlari 60 da nevresim carsaflari 90 derrcede yika

Son olarak da Rabbim sabr versin çünkü  psikolajik olarak insan cok yıpraniyor
(934 puan) tarafından
Kız o ne anlamadım bn
(64 puan) tarafından
Uyux hastalığı diyor galiiba
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Benimde son aylarda başlamıştı kaşıntı bende u yuz sandim ama doğumdan sonra geçti ama kardesim oldu bebeğinde geçti ezcanede özel ilaç sariliyo karışım onlar yapiyo veriyo onu 3 gün kullanınca aynı kıyafetleri giyince kalmiyo ama evdeki herseyi yıkmak gerekiyo hani mikrobu kırılsın diye de ütü de gerkiyo babamlar da oldu oyle yaptılar ne var ne yok yıkadılar geçti cok şükür insallah sizinde gecer
0 oy
tarafından
Kaynanam eltimler oldu zaten u.yuzun teki eltim hshdhdhdh bide olmuş tam olmuş :) bana bulasmadi 3 ay yanlarında kaldım ama 1 yıl çektiler ailecek krem verdiler doktorlar 
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Canım kıyafetlerini 90 derecede yıka bebeğin kiyafetlerini ayrı yıka gerekirse sıcak suda elinde yıka kendi kıyafetlerini bebişin kiyafetlerinin dikiş yerlerini mutlaka utule doktorun verdiği ilaçları aksatmadan kulan benim kaynım olmuştu 2 defa gidip geldik hemen bizede bulaştı bende hamileydim o zamanlar çocuklarım eşim gepimiz düştük sonra kükürt ve vazelin karışımı kullandık 2 aya geçti kurtulduk şükürler olsun 
0 oy
(639 puan) tarafından
Biz **** olduk ailecek. Kizima bulaştı bilemedik eler çektik bak şimdi dediklerimi hiç vakit kaybetmeden kalk yap çünkü yayildikca önüne gelemiyorsun. Önce bütün  kıyafetlerini büyük cop poşetlerine doldur ağızları sıkı sıkı bağla poşetler yırtılır falan oraları bantla açık kalmasın. Giyecek bi kac parça koy kendinize. Doktor metril ve onodrol  adlı iki losyon verdi bize akşamları oce dus alip bunları vücudunun baştan ayagi her yerine sür temiz nevresim serdigin yatağa at. Evin her yerini sirkeli suyla sil  sil. Dolaplarınin içini vek makineyle sirkeli suyla sil.O kıyafetler ağzı kapalı e az üç gün duracak ben 1 hafta beklettim . Valla canim yayilmadan kurtul yoksa çok zor bizim annelere falan bulaştı biz kurtulduk çok şükür. Ben psikolojik olarak bayagi bittim. Çocuğa sakın bulaştırmayın kurtulursunuz jnsallah bir an once
0 oy
tarafından
Cnm ben iki aydir boyle kasiniyordum domtora gitim krem verdi gecmedi cildiyeye gitim o **** olmusun dedi  ve eczanlerde onlara ozel karisim var verdi yaninda iki krem daha verdi ne esime bulasiti ne cocugum  a bi tek bende vardi kremi surdum sukur cogu gitti azi kaldi geceleri hic uyuyamiyirdum bide kiyafetlerimi hepsini yuksek derece sicaklikta yikadim  carsaflari falan suanlik iyim bakalim 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 228 göst.
0 oy
2 cevap 230 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zehra-nisa (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
13 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 196 göst.
29 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cerensmsk (437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,940 soru

24,132,043 cevap

334,086 kullanıcı

...