0 oy
1,068 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (367 puan) tarafından
Kizlar evlendikten sonra kendi ailesin ekardesine para veren var mi ailenizde? Ben calismiyorum ama esim cok sukur iyi bir iste. Cok borcumuz var ama ailem durumuzu iyi biliyr bn yanstmiyrm. Esim iyi para aliyor. Benden beklentileri var ama karsilayamiyrm. Bebeginde oldu. Kardesim uni okuyr ona harclik istyorlar. Annem kardesimle tatile gidecekti eveg kirk yilin basinda gidiyor ama harclik istyor yada yol paralarini tam soylemiyr ama laf sokuyorlar. Teyzem yengem annene en azindan sigara parasi verin diyo. Biz iznimizi uc ay sonraya attik paramz yok para biriktrelim diye. Bn mi hayrsiz evladim? Yeri gelince damat el oglu oluyor yeri gelince parasi bekleniyor. Sonra vermeyince bn hayirsiz oluyorum.. annemler biletleri almislardi bugun bi sebepten iptal olms babamla tartsmislar. Kardesim yazdi.. yani benden vermemi bekliyorlar ama iki kisi 1000tlden fazla nasil vereyim.. boyle olunca cok uzuluyorum veremiyem vermek istemiyrm gbi oluyor

28 Cevaplar

0 oy
(800 puan) tarafından
Benim esimim tarafta bizden bekliyor kizlarina herseyi yapiyorlar kocalari bizden daha cok maas aliyor evleri var biz kiraciyiz kredimiz var onu oduyoruz cocuk oldu para yetismiyor bi tl cikarip vermiyorlar oglumun bebesine bi bez aliyim gidiyim yok. Bebegim 2 aylikti kiyafetleri kuculdu buyuk kiyafetimizde yoktu cikip alacak vakit bulamiyordum surekli kucagimda emmek istiyordu cunku babaannesi carsiya gitsin alir ona dedi bebegim 5 aylik oldu hala alacak :)) o kadar sogudum ki boyle cocugumu severken bile cok yapmacik geliyor 
-Reklam-
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Valla ben vermem annemde olsa. Zor durumda olsalar amenna yok tatilmis yok sigaraymis. Ayiptir yani.
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Canım evlendik annemin bir borcu çıktı geçmişten kalmış. Eşim gitti kredi çekti 25 gram da altın bozup geçen yıl 75 bin TL aileme yolladık ve krediyi eşim yolluyor. Kardeşim dershaneye yazıldı 600 TL taksit 3 taksidi ben ödedim maaş aldıkça da harçlık yolladım. Bizim de durumumuz çok iyi değil ama yaptık yani eşim sağ olsun o yaptı ben teklif etmedim, edemedim 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Durumunuzu soyleceksin cnm. Bnmde kayınvalidem bekler hep. Komşuları filan hep söyler. Yardım edin diye. Eşim der borcumuz çok. Bnde laf aralarında ay şunu alamadım..su borç bitsin inşallah Alaçam filan dedim. Durumunuzu bilirse beklemez. Bizim ev borcu bitti yine de söylemedik. İstemesinler diye
0 oy
(4,095 puan) tarafından
Verme canım kardeşin evlensin bqk anan nasıl verir ona paraları hiç tınlama boşver kendine harca yada kendini de acındır ya şuraya borç var onu ödeyecez de yada bir lekikde kendini acındır daha senden bişey isteyemezler emin ol ki
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bence ailenin yaptığı çok yanlış. Sende sürekli borçlarınızdan ay sonunu nasıl getirmeye çalıştığınizdan dert yakın ailene o zaman canım. Yada açık açık söyle ben çalışmıyorm kendi gelirim yok bende kocamın eline bakıyorum nerden bulup da vereyim de. Bunun hayırsızlıkla alakası yok yanlış anlama da ailen yolacak yer arıyor. Sen çalışıyor olsan bile insan evli evladından sigara parası tatil parası istemez. Aynı şeyi erkekler yapınca nasıl kızıyorsak önceliği biz olalım istiyorsak aynı şeyi kadın da yapmalı. 
0 oy
(54,136 puan) tarafından
durumu olmayan insan tatile gitmez gidiyosa parasina guveniyodur 

sigara konusunda hic icmedigim.icin anlayisli olamiyorum durumu olmayan icmesin diye düşünüyorum 

paran olsun olmasin icinden gelir alirsin isteniyosa alacagim varsada almam verecegim varsa da vermem para baban annenin basinda senin evin barkin ayri icinden gelirse verirsin destek cikarsin tatil icinde bin lira lazimsa gitmesinler hepimiz evdeyiz biryerimiz eksilmiyo  

bazi insanlar zevklerinden ödün vermiyo ama ona buna el aciyo para istiyor ayip 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Çocuğumun rızkını babamda olsa yedirmem borç ister durumu kötüdür amenna sigara tatil eğlenceye zevke verecek param yok benim ki ben bunu esimede dedim zamanında kardeşi için ben altı aylık kızımı sütten kesip essek gibi ise gittiysem herkes çalışacak dedim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 570 göst.
28 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynep7070 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,068 göst.
5 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,991 soru

24,147,838 cevap

334,736 kullanıcı

...