0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (339 puan) tarafından
Hanımlar 32 haftalık hamileyim karnım o kadar büyük degil gören 5 aylık falan diyor eşim gidelim hep beraber diye çok çabalıyor eltim  eltimin çocugu 8 aylık kaynım kaynata ben eşim 2 buçuk yaşında kızım  falan  kaynananın gelecegi belli degil miş memlekette 2 katlı büyük bir evimiz var memleketimede her sene giderim çok seviyorum orda çay kahve içmenin ayrı bir tatı oluyor ama ben her sene eşimle tek giderdim bu sene hep beraber gidecegiz idare edebilirmiyim aslında gitmeyi istiyorum annemler ablamlarda gidiyor siz olsanız gidermi ydiniz bayramdan 2 3 gün önce gideriz diyor eşim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gidip gitmemeni bilemeyiz doktorun daha iyi bilir. Göbeğin şişmemesiyle alakalı değil sonuçta hamilelik bir sorunun sıkıntın yoksa zaten doktor git der büyük ihtimal. 
(339 puan) tarafından
Dün kontrolüm vardı Doktoruma  sordum bir sıkıntı yok gidebilirsin dedi
tarafından
Kendi arabanızla daha rahat edersin ama en azından saat başı durup yürüyüş yapabilirsin. Sabit oturmak seni yorabilir.
(339 puan) tarafından
Sagol canım eşimde öyle diyor  ben seni her dakika başı dinlendiririm diyor yürütürüm falan diyo  zaten 2 araba çıkacagız çok şükür kendi arabamız yol falan sıkıntı olmazda inşaşalh memlekete gittigimde benden birşey beklemezler her sene tek giderdik eşim falan bu sene kalabalık gidiyoruz hadi bakalım
tarafından
Canım durumun malum insaflı kişilerse beklemezler yani beklememeliler. Hakkında hayırlısı olsun.
(339 puan) tarafından
Sagol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
32 haftalık hamilesin yolculuk kaç saat sürüyor o da önemli uzun sürmüyorsa git kafa dağıtırsın değişiklik olur çünkü beben doğunca bu kafa rahatliğini bulamayabilirsin :D
(339 puan) tarafından
Dün doktoruma sordum bir sıkıntı yok gidebilirsin dedi bende öyle düşünüyorum bir daha bu fırsat ayagıms kolay kolay gelmez ama ilk defa kalabalık gidiyoruz inşaşalh benden birşey beklemezler
tarafından
Bir sey yapma ve senden bir şey beklerlersede yapamam de! Kör değiller hamilesin ve son aylardasin bukadar anlayişsizlarsa gitme hiç boşu boşuna moralini bozmasinlar
(339 puan) tarafından
Bilmiyorumki ilk defa gidecegim onlarla ama beklerlersede eşim zaten beni benden çok düşünüyor o tepkisini koyar diye düşünüyorum hadi bakalım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 610 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 232 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Medine12 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,053 puan) tarafından soruldu