0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından

Merhaba bu hafta tadımlıklara başlıycaz Allahın izniyle çok sabırsızlanıyorum niyese :) bebişe ilikli kemik suyu verdiniz mi? Ne zaman? Nasıl yaptınız? Bir de keçi yoğurdunu sorucam özellikle uyumadan yoğurt verince fayda etti mi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bekleyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sabirsizlan kuzum sabirsizlan ondan sonra dersinki ah ulan emziriyordum koyuyordum yatağına uyuyordu :)) ilikli kemik suyunu 3 aydır veriyorum 10 gün sonra 1 yaşına girecek yoğurdu keçi yoğurdu olarak vermedim ama uyumasinda fayda sağliyor
(137 puan) tarafından
Ahahaha :) ya gece 2 saatte bir uyanıyor doktor 3 - 4 saatte emzir diyo benimki bence acıkıyor süt yeterli gelmiyor  hızlı sindiriliyor ya diye düşünüyorum yemeklere de başlarsa daha iyi doyar dedim kendimce :)
tarafından
:))) ay ay bulaşığı makinaya koydum ayaza çorba yapayım ay ay ayazı uyuttum meyveli püresini hazırlıyım çocuk uyumuşken iki dakika dinleneyim yok kalkayım.yogurt saati geliyor dün kabak verdim 3 gün kuralı vardı bugünde kabak vereyim çocuk tükürür kusar falan :)) benimki işin esprisi canım çocuk aç kalıyor acmi kaldı stresi kadar zor bisey yok şimdiden kolay gelsin :*
(137 puan) tarafından
Sağol canım :) yaşayıp göreceğiz :)) artık
0 oy
tarafından
Ay bend3 basladim patates hasladim 3 gun smdi havuca geçtim :D
(137 puan) tarafından
Kaç kaşık veriliyor :)
tarafından
Ilk gun cay kasigi sonra tatli 3ngun yemek kasigi yaziyordu bende o sekilde gdiorum canim cok tatli yiyor ya gevelio agzinda atiyo tekrar veriyorum :D :D ne güzel anlar valla
(137 puan) tarafından
Evet ya tanıyoruz yavrumuzun damak tadını da :)
tarafından
Hafif pütürlü veriyorum ben canim bi yogurt mayalayamadim tutturamadim kutu sutle yaptigim icinmi acaba bilmiyorum  onuda nasil yapcam hic bilmiyorum
(137 puan) tarafından
Çok kolay kız doğal süt al
(137 puan) tarafından
Anne sütünden bile yapabilirsin 100 cc anne sütü  kaynatmıyorsun ılıt 2 kaşık yoğurt karıştır mayala sar camda tabi 5 saat tut aç üstünü dolaba 1 gün sonra kullan devam sütü ile 100 cc ılık süt 4 kaşık mama

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 56 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 89 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 746 göst.

Kategoriler

1,468,971 soru

24,066,277 cevap

330,384 kullanıcı