0 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,103 puan) tarafından

Kizlar insallah sonucunu da paylasirim uyku egitimine basladim instagramdan youtubedan izledigim kadariyla bi egitmenle veya danismanla calismak isterdim ama fiyatina 2000+kdv dediler ve 2.5 gunde bitiyomus veremem o kadar durumum yok bakalim elimden geldigince arastirdim ALLAH muvaffak etsin insallah :) ) 

4 Cevaplar

0 oy
(1,103 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bide benim bebegim atak doneminden sonra ilgisi dagildikcs memeyi ayakta ziplayarak almaya basladi oturunca kendini deli gibi gerer aglar emmezdi ayakta hoplaya hoplaya belim agrimisti artik dun de dort kere yatagina koydum her defasinda agladi inat ettim bakalim
-Reklam-
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Canm Instagram'da Tunalı hayat var bir anne aldığı eğitimi ücretsiz paylaşıyor bend eordan bakarak verdim eğitimi çok şükür iyi
(1,103 puan) tarafından
Canim aylara gore ayarlamis kac aylik senin bebegin
(1,347 puan) tarafından
Canm arkadaşın dediği gibi aylara göre yazmış seninki kaç aylik
(1,103 puan) tarafından
Olmadi ekran goruntulerini atalim aslinda hesap herkese acik goggledan de bakilir ama ordan da iki posta falan bakabiliyosun galiba
tarafından
Benimki 8 ayı bitti canım
(1,103 puan) tarafından
Foto nasil paylasiliyo acaba
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Sanırım o dediğiniz eğitim tavşanuykusu diye bi sayfası olan kadının. Bana da ücreti fwzla gelmişti o yüzden almadım ama şuam ciddi ciddi almayı düşünüyorum çünkü çıldırma noktasına geldim 
(1,103 puan) tarafından
Tavsan uykusu aynen hem kadin bi tok gorsen yok aksam ustu besle sabah sekiz arasi ulasilamiyomus bilmem ne o kadar para vercen bide ulasamicak bu is zaten iletisimle surcek oyle degil mi
(1,103 puan) tarafından
Yani canim hic o kadar para verme yaz youtube e orda pedegoglar da bilgi veriyo izle videolari kendi aile yasantina gore ayarla saatleri olsun rutinleri olsun ben mesela her gun dus aldiramam onun yerine bez degisimi emme corap cikarma yaptim belki konusmak icin henuz erken ama sabah cok agladi ( ki pedegog aglamadan uyku egitimi olmaz cocugu bilmedigi biseyi ogretip alistiriyoruz diyo) 45 dakikada aglaya aglaya uyudu yaninda oturup pis pis yaptim sevdim oksadim uc kere falan gozlerini kapatti acti gene agladi bu sure zarfjnda neyse sonra uyudu iki saat kadar ben uyandirdim cunku bidahaki uykuya kadar iki saat gecmesi lazim nesye ikinci uyku geldi catti ayni rutini tekrarladim perdeleri orttum yatagina yatirdim biraz yatagin icinde oynadi park besigin kenarlarini tirmaladi bebegine bakti falan sevdim oksadim pispisledim 18 dakikada hic aglamadan uyudu inanabiliyo musun
(1,736 puan) tarafından
Öyle mi denesem acaba. Büyük oğlum anneannesinde hazır, bu akşam deneyeyim bi., peki ağlarken kucağınıza alıp sakinleştirip tekrar mı yatırıyorsunjz yerine
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Kaç aylık iken başlanıyor uyku eğitimine canım bide faydasını goruyor musun
(3,856 puan) tarafından
3 aybatagı 4 ay atagı ne oluyor canım
(1,103 puan) tarafından
Bebegin 40 haftayi doldurupta dogmus gibi hesapliyosun bebegin buyume ataklari var goggleda atak hesaplama yaz bak belki atak haftanizdasinizdir o donemler zor gecer huysuzluk olur
(3,856 puan) tarafından
Benşm bebegim 37 arı 6 da doğdu 41den mi başlanılıyo 40 dan mı canım
(1,103 puan) tarafından
Uygulama kullandiysan muhtemel dogum tarihini o hesaplamistir sana hamilelikte sanki 40. Haftada dogcakmis gibi hesapliyo o sende o tarih uzerinden islem yap
(3,856 puan) tarafından
Tamam canım sağol

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 310 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 679 göst.
0 oy
1 cevap 127 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,733 soru

24,187,518 cevap

336,729 kullanıcı

...