+1 oy
740 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (245 puan) tarafından
Az önceki postumu biliyorsunuz bana begenmiyosan gidin diyor 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
E sizde gidin alla alla
(245 puan) tarafından
Eşim iste söylersem kendine zarar verebilir napcanj bilmiyorum
tarafından
Yok artik niye zarar versin cocukmu
(245 puan) tarafından
Her saniye kavga gürültü duyarsa ya onlara ya kendine zarar verir çaresiz kaldım
tarafından
Sanmam abartma bence duzgunce soyle gel basimizincaresine bakalim kavgaya gurultuyegerek yokdiye
(137 puan) tarafından
Bırak niye kendine zarar verecek birbirlerini yesinler SEN KARIŞMA
(137 puan) tarafından
Ne abarttı gerçekten de :) bir yanda telefonla ses kaydı alan kız bir yanda da çaresiz kaldım diyo
tarafından
Kac yasindasinsen janya
(245 puan) tarafından
19 oldum
(137 puan) tarafından
Bu yaşta ne işin vardı kız kocayla
tarafından
Belli daha toysun korkma esinle duzgunce konus isten gelince boyle boyle oldu boyle dediler gel kavga dovus olmadan yolumuza bakalim de esinde senle yasitsa cahilce davranmasin
(245 puan) tarafından
Evet çaresiz kaldı. İyikide ses kaydı almışım yoksa bugünlerin suçlusu ben olacaktım ben eşim yüzünden çaresiz kalıyorum yoksa bana kalsa bı sn durmam bu cehenemde
tarafından
Günaydın çiçeğim :)
(245 puan) tarafından
Hiç sorma aptallık ettim sanki ne *** vardı evlenmekte ne biləydim hamileyim de bide eşimi seviyorum ama
tarafından
Gunaydin seymam sevgi pıtırcıgım ☺️
(245 puan) tarafından
Of anam of kəşgene anası bacısı olacaq kadınlar olmasa biz  hiç sorun yaşamazdik
tarafından
Janya sen azeri misin ?
tarafından
Mihrimm nolecek bu gelinlerin hali. Aileler bulasmasa gül gibi geçinip gidecekler.
(137 puan) tarafından
Sen mihrinin dediği gibi sakince gelince işveli cilveli tatlı tatlı konuş yolumuzs bakalım kimseye kötü bir şey deme kalplerini kırmayalım gene de büyüğümüz falan de :))
tarafından
Buyuk ihtimal oyle ama ben bisiler seziyom hadi hayirlisi
(245 puan) tarafından
Azəri değilim azəri arkadaşlarim var onlarla konuşa konuşa öğrendim öyle konuşuyorum hep
tarafından
Günaydın datlum :)
tarafından
Gunaydin zehram☺️❤️
(245 puan) tarafından
Nasıl yanı
tarafından
Asko sen bizle da..kk geciyon sankimya
(137 puan) tarafından
Ne seziyon be :)
tarafından
Özledim seni nerelerdesin aşkom ❤️☺️
(137 puan) tarafından
Ahahaha biri daha öyle yazmış :)
(245 puan) tarafından
Niye öyle düşündünüz ki
tarafından
Simariklik var gibi bence de :D
(137 puan) tarafından
Azeri arkadaşlarım var onlar gibi konuşuyorum hep mi? Bence de bir şey var. Nerelisin sen
(137 puan) tarafından
Kürt müsün yoksaaa
(245 puan) tarafından
Keşke yaşadıklarımı bilseniz yok be simariklik da nedir bilmiyorum gerçekten artık ben niye yalan soyliyim ki
(245 puan) tarafından
Evet kürdüm zaten
(137 puan) tarafından
Janya diyince bizimkiler azeri düşündü ben anladım :) doğru diyordur kızlar
(245 puan) tarafından
Ha anladım bende şaşırdım demek isimdenmis
(137 puan) tarafından
Sen haber et bize, bak ben sende kendimi gördüm ama sen benden de akıllıymışsın maşallah :) sadece tatlı tatlı konuş yönlendir çıkın gidin zaten kovuşmuşsunuz
tarafından
İsminden degil ya e lerden azeri sandim ben neyse Allah yardim etsin
(137 puan) tarafından
Eşin de annesi ablası boğazlarına bıçak dayayacak değil ya yalnız o hengamede sen laf etmw ucu sana bulaşır
tarafından
Bende kelimelerinden anladım isimden değil.
tarafından
Asko hulya iyiymis ya merak ediyodum karsi koylerini bosaltmislar hep dedim afadi ara guvenli bolgeye alsinlar sizi
tarafından
Yavrum sel bi anda gelir aynen iyi demişsin guvenli yere gecsinler . Kaçmaya zaman kalmaz Allah muhafaza
tarafından
Senle zeynoya cok selami var bizi cok sevdigini soyledi
tarafından
Aman dünyadan haberim yok ne zaman sel olmuş Kastamonu'da :(
tarafından
Asko kac gundur oyle ya dun kac tane kopru yıkılıdı
tarafından
Vallahi haberim yok balım com uzuldum TV izlemiyorum kaç gurdur de misafir var onlarla ilgileniyorum:(
tarafından
Aleykümselam. Zeynebin no vardi ordan yazisirlar belkim. Mesajimi görmüş mu mihrimm . Bisi didi mi acaba
tarafından
Yazssinlar bana dedi ama sebeke tam cekmiyomus zor goriyo internete diyo
tarafından
Tabii cekmez baglantilar kopmustur.  Tamam zeynep su an hastanede soylerim ona.
(15,132 puan) tarafından
Konuşurken onlar gibi konuşmanı anlarım da yazarken niye öyle be :) aptallık etme kocanla konuş çıkın o evden. Yarın evladın doğacak seni sevmeyen onun da bahanesini bulacak
tarafından
Bebe. Daha nagisim belli ☺️☺️

Gorusemiyoz bayadir kusum nerelerdesin
(15,132 puan) tarafından
Mihri ya benim psikolojim pert. Benim kız ikinci dönem kreşe başladı paso hastaydı 2 hafta oldu evdeyiz ben sürekli ateş kontrol edıyorum çocuk sağlıklı he şu an. Galiba deliriyorum. :')
tarafından
Bebeler hasta olur iylesir ama analar duzelemez cikamaz o piskolojiden ulan 35den sonra ben ne bokkyiyceksem djdjjd
(15,132 puan) tarafından
Kız iyi cesaret valla bende yok he ikinciye cesaret tövbeler tövbesi ama senin oğlun büyük gerçi heyecan olur yeni bebe :)
-Reklam-
+1 oy
(1,992 puan) tarafından
ne ara dedin ne ara kovuldun hemen buraya yazıyorsun hahja uyduruyor gibime geliyosun biraz 
(245 puan) tarafından
Bı yarım saat oldu geçen postta dedim zaten defol git demek bı dksini almaz insanın
(245 puan) tarafından
Niye uydurayim aylar önce paylaştığım postlarim var zaten keşke uyduyo olsaydım
0 oy
tarafından
Sen beraber mi yasiyorsun
(245 puan) tarafından
Evet maalesef yaşamaz olaydım
0 oy
(137 puan) tarafından
Postlarını okudum siz birlik mi oturuyorsunuz? Ne güzel eşin de görmüş gerçek yüzlerini. Evinizi ayırın
(245 puan) tarafından
Evet maalesef eşim bu sefer bu kavgayı duyarsa  çıldıracak cinnet geçirir ben tek başıma odada kaldım konuşuyorlarda konusuyolar
(137 puan) tarafından
Bırak ne geçirirse geçirsin seni anlıyorum adam da huzursuz oldu bence eşyasını alır çıkar gider elleme sen
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Azerisen diyesen?lap yaxşi canin qurtardi
tarafından
Azeri degil balimarladaslari varmista alismista falaniste djdhhd
(245 puan) tarafından
Siz bu platformda mi tanisiyorsunuz yoksa normladede arkadaş misiniz
(6,679 puan) tarafından
Bu platformda tanişdik da sen Azericeyi nerden biliyon kiz?) Yani konuşmayi anlarimda yazmişayi anlayamadim açikcasi
(245 puan) tarafından
Klavye dili var ya var ordan işte Türkçe Azerice ve ingilizce dilinde klavye var ordan konuşuyom arkadaşlarla
0 oy
(30,143 puan) tarafından

Gidin neden duruyorsunuz? 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,332 soru

24,123,338 cevap

333,595 kullanıcı

...