0 oy
412 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Çalıştığım icin bebeğime babaannesi bakıyor hafta içi bizde kalıyorlar haftasonu evlerine gidiyorlar babaannesi kendisine alışsın diye sürekli ben gideyim mi diye sorardı oğluma sora sora oğlum babaannesi giderken ağlamaya başladı bu beni rahatsız ediyor oğlum iki yaşında ve kimsenin arkasından ağlamasını istemiyorum konuşarak ben ona anlatıyorum ama ben evde yokken o tüm dengeyi bozuyor üç ay sonra ücretsiz izin alıcam ancak bu üç ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin. En korktuğum olay şu gerçekten. O yüzden üzüle üzüle işten ayrılıyorum :(
(139 puan) tarafından
Valla ayrılın bence ben maddiyattan üç ay sonra ayrılacağım o üç ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum
tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Ama tam karakteri değişip şekilleneceği çağda. Evde kaldığında sen durumu düzeltirsin zaten. Stres yapma kendine
-Reklam-
0 oy
(684 puan) tarafından
Torununun onu sevdiğini alıştığını bilmek görnek için soruyordr ne var ki bunda sen benmkni görsen öper tepene koyarsın buna mı takıldın 
(139 puan) tarafından
Sizinki ne yapıyor
(684 puan) tarafından
Otizmli oğlum var ikiz bebeklerm var oğlum okuldan gelince kızları 3-4 saat veriyorum her alıp verişimde abrta abarta altlarını aldım şöyle yapmış böyle yapmış sanki dünyaları fet etmiş. Sağda solda ben bakıyorum ben büyütüyorum dio hep. Sürekli beklenti içinde yemek beklio ev süpür bayram temizliği sürekli duruo. Kendi evimize marketlk görsek kendi de beklio. Zaten elimizden geldiği kadar karşılık vermeye çalışıyoruz ama sürekli duyurup övününce gına gelio insana. Ben sürekli sağol anne derm Allah razı olsn derm o halde azıck Bişey diyelim kıymet bilmezsiniz dio. Yani kısacası Allah kimseyi kmseye muhtaç etmesin.
(684 puan) tarafından
Çocuklarımı orda uyutur inerim inerken, elimden geldiğince gözümün gördüğü her işini yaparm. Yemek yaptysam veririm. Ama yeterli gelmio. En son bayram temizliğinde duvar silme duyurdu oha dedm ya ben 2çocukla cam silsem şükrediyorm beklenti tavan. Sürekli nazlı başm ağrıo belim ağrıo dişm ağrıo omzum ağrıo bazen sorasm gelio anne bugun neren ağrımıoo die. Dddd hayır karşılık bekler illa ki ama her Allahn gnü duyurulur mu ben anlamadm
(684 puan) tarafından
2 çock demişim 3.
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Anneme birakcam bende eylülde ise baslicam aliscak artik yapcak biseyim yok vardiyeli calisicam 
0 oy
tarafından
Benim eltimin kızı benim arkamdan ağlar yenge gitme diye sabah 8 de beni arar yenge annemi ara size gelelim seni özledim diye niye bu kadar kötü düşünüyorsunuz ki o babaanne sonuçta 
0 oy
(17,209 puan) tarafından
Çocuğun birine bağlanmasi ve ondan ayrilirken ağlamasi gayet normal. Çalişan annelerde çocuk bakan kişiyle arasinda bağ oluşturuyor. Sorun bakan kişinin kayinvaliden olmasi bence. Profesyonel bir bakici olsa yine ağlayacak çocuk ondan ayrilirken. 
0 oy
tarafından
Çok saçma ya . Baktirma o zaman kadına neden hem baktirip hem laf söylüyorsun ki 

Demekki güzel ilgileniyor ki alışmış sevinmelisin daha çok 
0 oy
(620 puan) tarafından
Ne güzel çalışıyorsun kaynanan gelip bakıyor normal çünkü bütün günü babaannesi le geçiriyor oğlum kaynanamla birlik oturdugumuz dönemde herkes ana dediği için benim oğlumda ana diyor tmm beni sinir etmek için ne yapsa da torurunu seviyor ve zoruma gitmiyor kaynanama ana bana anne diyo annemede ana diyo çocuk sevgiyi nerde görse öyle karşılık bekler ki cnm
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Anlamayanlar atıp tutmuş canim bilmeyen anlamaz seni. Ben ise gitmiyorum ama evde ders calisiyorum benim de oglum tam 2 yaşında annem ilgileniyir bizimle kaliyor oglum ona bunu yaptiginda bende üzülüyorum bak kaynanam degil annem  bu kötülük degil. Aslinda içten ice kendi huzursuzlugumuz çocuğumuzla olan vakiti kaybediyoruz diye baskasindan kıskanır oluyoruz
0 oy
tarafından
Çocuğun birinin peşinden ağlaması güzel değil tabi ama sonuçta kaynanan insanlık yapıp bakıyor bence çok takılma ve ona karşı kotu niyet düşünme 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 902 göst.
26 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mathselin (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 852 göst.
5 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nidaaa (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 291 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,595 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 301 göst.