0 oy
1,632 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (808 puan) tarafından
Kızlar nag nihgt spreyde her öğünü yazmş 2 fıs demiş kullanma klavzunda ama ben gunduz ugrsırım sıkıntı yok gece ytrken kullancam sadece yıne 2fısmı yapcam 10aylık bebege bırde tam yatırırken mı yoksa yarm saat onceden fılnmı vermem lazm nasl kullanılr

1 cevap

0 oy
(147 puan) tarafından
Nadi night kullanıyorum ben tek fis kullanıyorum o da 3 sefer benim bebis 45 günlük ondan dolayi. 

Gaz icin verdiler bana size de oyle mi? 
(808 puan) tarafından
Aaaa ne gazı bacm o uyku ıcın bebişler rahat uyusun diye içeriginde okursan papatya amason rezene yanı tamamen uyku yapan btkiler var cok kücük hangı akılla vermıs onu doktor ozele grerno zaten cok aglıyorsa sussun uyusun diyedir:)rezene gazını alr ama o spreyin asil amacı uyku ıcın diyr bılıyorm gaza bız cok para döktük özelde bı tandıgz var prof. Dedki bende bbayım bızdr büyüttük gaza çare yok bende en pahalı gaz ışaclarnı kullandm bunun tek caresı sabır ve kendın cıkarmaya calışman ılık duş masaj bunlar iyi geliyor demişti
(147 puan) tarafından
Benim bebek kolik maalesef gaz ilaci olarak da bunu ve mommy bliss kullanıyoruz
Uyutma özelliği varsa benim bebek niye hala uyumuyor biraz uyusa bebekte bende rahatlicam.
Acaba kullanim sayisini arttirsam uyuurmu bir doktoruna sorayım
(808 puan) tarafından
Ynı 4yş üzerine ıkı fıs ben de 2fıs verıyorm ama sadece gece verıyorm senınkı cok kucuk ve şırı ttlı yogun bı tatı var benegı ykabılır arkasına su ver bır ıkı kaşık
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.
27 Nisan 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde sevimebeci (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 391 göst.
19 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,732 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Damla berna (2,732 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,425 soru

24,400,775 cevap

350,122 kullanıcı

...